MENÜ

Başkent'ten Kartal geçti

Abone Ol Google News

Şampiyonluk hesapları yapan Kartal, Gençlerbirliği deplasmanına; Vida, N’Sakala, Oğuzhan, Rıdvan ve Montero’dan yoksun gitti. Buna çetin hava koşulları eklendi. Kupa yorgunluğu ile de hasar gören Sergen Yalçın’ın ekibi, 3 puanı 3 gol ile alıp döndü.

Haberin Devamı

Ghezzal attı, herkes baktı

Kartal 4’te Ghezzal’ın füzesi ile öne geçti: 0-1. Tüm ataklarını sağ kanattan geliştiren Beşiktaş, Rosier ve özellikle Ghezzal’ın etkili oyunu ile rakibini sindirdi. Ev sahibi takım ilk yarıda Candeias ile pozisyon bulsa da Ersin zamanında çıkıp kalesini kapattı. Josef, Atiba, Ljajic üçlüsü hücuma yeterli desteği veremediler. Ancak topu kaptırdıktan sonra, geriye gelip takımı rahatlattılar. Rıdvan ve N’Sakala’nın yokluğunda sol bek oynayan Dorukhan, sırıtmadı. Stopere geçen Necip, yine jokerdi. Larin sol açıktan içeri katetse de vasatı aşamadı.

Tosun Paşa fişi çekti

Beşiktaş ikinci yarıda Ghezzal, Aboubakar, Cenk, Larin ve N’Koudou ile net golleri kaçırdı. Kar yağışının artması saha şartlarını zorlaştırırken kontratağa dönen Ankara ekibi Stancu ile şansı kullanamadı. Her geçen dakika sinirlerin gerildiği maçta Cenk Tosun sahne aldı. Milli golcü 89’da Dorukhan’ın pasında net vuruşla skoru 2-0 yaptı. Cenk, 90-4’te Josef’in pasında skoru belirledi: 0-3.

Haberin Devamı

Atamalar sonrası çok eleştiri alan hakem Yaşar Kemal Uğurlu, hatasız maç yönetti.

YORUM YAZ