MENÜ

Az ile yetindi

Abone Ol Google News

Eksik kadro ile sahaya çıkan Beşiktaş, ilk yarı tel tel döküldü. İkinci yarı uçuşa geçen Kartal, şık gol ile öne geçti. Tam 6 net pozisyon kaçırdı. Aboubakar, sanki gol atmamaya programlanmış gibi oynadı. Varlık gösteremeyen Malatya, geldiği gibi eli boş döndü. Tarihi farkı, Sergen hocanın yetersiz hücum hattı önledi.

Haberin Devamı

Uyuttular

Kartal’ın ne yapacağı hiç belli olmuyor. Genelde ilk yarıları iyi oynayan takım, bu kez durumu tam terse çevirdi. Koca ilk yarıda organize olamadı. Mücadele, yardımlaşma yok gibiydi. Bu kopukluk, özellikle hücum gücünü etkiledi. Konuk ekip Malatya da aynen ayak uydurdu. Seyir zevki düşük futbol; sıkıntı yaratmadan öteye geçemedi. Bu yarıda bireysel yetenekler öne çıkmaya çalışsa da silik kalındı.

Gerçek yüzünü gösterince

Sergen hocanın ekibi ikinci yarıya bambaşka bir kimlikle çıktı. Sahanın her yerinde basan, rakibe topla oynama alanı bırakmayan sistem, anında sonuç verdi. 55’te Ghezzal’ın ortasında Larin, kafa ile golü attı: 1-0..

Kırılan stres yükü, yerini güzel oyuna bıraktı. Kartal farkı artırmak, Malatya eşitliği bulmak için atak denemeleri yaptılar.

Haberin Devamı

O gol nasıl kaçar

Kaçan bir çok pozisyon oldu. Abobuakar altı pastan bomboş durumda topu boş kaleye bırakma yerine, uzaya gönderdi! Sergen Yalçın’ın haklı olarak pozisyon sonrası sert tepkisi oldu. Maçın kırılma anı da bu oldu. Fark artsa, karşılaşma 75’te bitebilirdi!. Santrforsuz oynayan Beşiktaş, çok farklı kazanabileceği maçı, tek fark ile bitirebildi. Bu sıkıntının aşılması, Sergen hocanın tüm enerjisini alacak gibi duruyor.

YORUM YAZ