MENÜ

Asıl bölücü kim!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Sağlam, “Beşiktaş camiası bölünmüş” dedi. Bir teknik direktör düşünün. Hem de sadece forması ligde ikinciliğe oynayan bir devin başında. Sağlam’ın işi takımı şampiyon yapmak. Bunun dışındaki her sonuç başarısız sayılır. Oysa Sağlam, sezon başından beri yaptığı hatalara özellikle ikinci yarı kapanamayacaklarını ekledi. Önce hiç üstüne vazife olmadan çıkıp, “Bu maçı başkan için aldık” dedi. Ve şimdi de Beşiktaş camiasının bölündüğü fetvasında bulundu.
Sayın hocam; camiayı kim böler? Her halde dışarıdakiler değil. Yani bölse bölse eski başkanlar, başkan adayları ve kongre üyeleri. Hatta yöneticiler. Şimdi soruyorum. Eski başkanlardan Süleyman Seba, Serdar Bilgili, eski yönetici ve başkan adaylarından Erol Kaynar, Fikret Orman ve Affan Keçeci... Ya da her hangi biri. Senin hakkında tek bir olumsuz kelime kullandılar mı? Belki de kulübün tarihinde olmadığı kadar, teknik heyet ve yönetimin arkasında duruldu. Çatlak ses pek çıkmadı. Rant ve menfaat peşinde olanların ufak tefek çıkışları hariç, kim neyi böldü. Diyelim ki, teşhisiniz doğru. Bunu açıklamak size mi düşer? Kulübün, kongresi, divanı kurulu, yönetimi ve birçok organları var. Sizin üstünüze düşen nedir biliyor musunuz? Yaptığınız transferleri tartıya koymak. Bülent Uygun’un başındaki kısıtlı imkanlara sahip Sivas’ın nasıl olup da önünüzde olduğunu açıklamak. Tesislerin nasıl olup da revire döndüğünü dile getirmek. Koca sezonda kala kala İntertoto Kupası’na kadar düşülmenin hesabını, kitabını yapmak. Bunlardan da önemlisi; vicdan muhasebesi yapıp, geleceğe yönelik realist kararlar vermek. Yani takımın hocası olarak sadece teknik konularda görüş bildirmek. Yoksa birinin öbürünün ‘tetikçiliğini’ yapmak değil. Camia sizden bunu bekliyor. Hadi bu sezon kayıpla geçildi.
Şahsen siz ve ekibinizden huç umudum yok ancak, beni yanıltıp gelecek sezonu kurtarmak adına çalışmalar yapın. Ve Allah aşkına transfere karışmayın! Caima asıl, Diatta, Higuain, Yozgatlı ve çift gören(!) ara transfer yıldızı Gordon gibi isimleri kaldırmaz. Ve bunların ışığında lütfen söyler misiniz sayın hocam, varsa asıl bölücüler kim!

YORUM YAZ