MENÜ

40 yıllık Beşiktaşlı!

Abone Ol Google News

Önceki gece geç saatlerde kampa katılan Burak, dün sabah ilk idmana çıktı. Caner ve Oğuzhan ile bir hayli samimi olan tecrübeli oyuncu, kırk yıllık Beşiktaşlı gibiydi. Öyle ki, takım en son transferi olmasına rağmen, en küçük farklılık göremedik. Kondisyona dayalı ilk idmanda, Burak, tatil modunda bir görüntü verdi. Bu durum takımın geneli için geçerli. Birkaç güne değişir. Şunu da eklemeden geçmeyelim; Burak, saha dışındaki tepki ve eleştirilerin aksine sadece futbolu düşünen yapıda.

Haberin Devamı

Başkanın tarihi hamlesi

Başkan Fikret Orman, dün Antalya’ya geldi. Orman belki de görev yaptığı süre içindeki en önemli hamlesini yaptı. Önce takımda kalıp kalmayacağı belirsiz olan Şenol Güneş’e yeni sözleşme önerdi. Ardından hocanın iki yıldan beri istediği Burak’ı transfer etti. Yarın bu tarihi hamle başarılı olduğunda başkana yazar. Aksi durumda ise, Güneş’e...

Olmadı gençler

Kampta takımın ilk saha idmanı. Düz koşu ile topluca koşu yapılıyor. En önde; Atiba, Adirano ve Quaresma var. Altyapıdan alınan gençlere baktım. Arkalara doğru yayılmışlar. İdman bitiminde; Babel, Lens, Burak ve Larin’den sonra ilk içeri girenler yine gençler. En son giden Adriano ile Quaresma... Bu durum hiç hoş değil gençler için. İlk gün hadi neyse! Bunu acilen terse çevirin. Yoksa geldiğiniz gibi aynı şekilde geri gidersiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ