MENÜ

Muhteşem Osmanlı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avrupa’da gururumuz olan Osmanlıspor’da, Süper Lig’de de hayata döndü, hem de 5-1’lik tarihi bir sonuçla... İlk kez UEFA’da oynayan bir takımın lige dönüşleri normalden çok daha zor olur. Başkent ekibinin 4 maçtır kazanamıyor olması da bunun ispatı zaten.

Ancak Mustafa Akçay’ın perşembe günü oynanacak Olympiakos maçı kadar ligi de önemsediğinin göstergesi sadece 3 rotasyon oyuncusu kullanmasıydı. Adanaspor’un kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkması da oyunun tamamen Osmanlı’nın istediği şekilde akmasını sağladı. Pas yaparak çıkmaya çalışan Toros Kaplanı’nın kaptırdığı her top neredeyse gol oldu. 35 yaşındaki Webo’nun resital yaptığı enfes bir şov izledik Adana 5 Ocak Stadı’nda. Ev sahibi için ‘kırılma’ sayılabilecek bir maçta yaşanan bu yıkımı toparlamak kolay olmayacak kuşkusuz. Ancak bu maçı izleyen Paulo Bento’nun elenme korkusunu artık iliklerine kadar hissettiğini söyleyebiliriz. Önemli anlara gelince...

Webo’yu tutamadılar

19. dakikada Ndiaye, şık bir vuruşla ceza alanı önünden golü buldu. 42’de fark ikiye çıktı. Mehmet Güven’in ortasında iyi yükselen Webo, topa kafayı vurdu, filelerle buluştu: 0-2. 50’de Webo’nun asisti, Maher’in golü tabelayı 3-0 yaptı. Roni 51’de takımını umutlandıran golü atsa da 68’de Webo bu kez Bifouma’ya klas bir gol hediye etti. 82’de ise Musa son sözü söyledi.

YORUM YAZ