MENÜ

Malatya'dan dev adım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yeni Malatya, rakiplerinin takıldığı haftada eline geçen fırsatı değerlendirmek için sahadaydı. Maliyetle orantılandığında aslında Malatya’nın yerinde olması gereken sezonun hayal kırıklığı Gaziantep Belediye adına kırılma maçlarından biriydi. 3 puan iki takım için de bu kadar değerli olunca ortaya temposu yüksek bir maç çıktı. Ev sahibinin baskılı başladığı karşılaşmada Wadji, Malatya savunmasına zor anlar yaşatırken İrfan Buz’un takımı, 42. dakikada gole yaklaştı. Pereira’nın kafa vuruşu kalecide kaldı. 49’da ise Antep’te Wadji’nin kafası üst ağlarda kaldı. 57’de Özgür ceza alanı dışından adeta füze yolladı, Ertaç müthiş bir refleksle kurtardı.

Buz’dan kritik dokunuş

İkinci yarıda erken hamle İrfan Buz’dan geldi. Başarılı hoca, Murat Yıldırım’ı sahaya sürdü. Hücumda daha etkin görünen Malatya’nın golü bulması da uzun sürmedi. 65. dakikada Pereira, Caner’in, yerden ortasına klas bir dokunuşla takımını öne geçirdi: 0-1. 75’te Özgür’ün ortasına Gökhan Alsan kafayı vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 89’da
Ramazan eşitliği sağladı. 90’da ise Eren son sözü söyledi.

Metin Diyadin bıraktı

Maçın ardından teknik direktör Metin Diyadin, Büyükşehir Gaziantepspor’un daha kısmetli teknik adama ve futbol şansı olan bir teknik adama ihtiyacı olduğunu söyleyerek görevinden ayrıldığını açıkladı.



YORUM YAZ