MENÜ

İkisi de kazandı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir tarafta transfer yasaklı, 22 yaş ortalamasıyla lige tutunma savaşı veren Samsun, diğer yanda -6 puan silme cezası alan, tahtayı açamayan Elazığ...

Eski yönetimlerin neden olduğu bataklıkta çırpınan iki takımın maçı tek kelimeyle nefes kesti. Halil İbrahim, Burhan, Muharrem gibi gençlerle dinamik; Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır ve Fatih Kılıçkaya gibi isimlerle deneyimli bir takım haline gelen Samsun, Osman Özköylü yönetiminde çıktığı 6 zorlu maçtan 6 puan çıkarıp dirilişin fitilini yaktı. Takımı Bayram Bektaş’a emanet eden Elazığspor ise genç hoca ile çıktığı ikinci maçtan 4. puanı alıp kurtuluş için dev bir adım attı.

Hakkı buydu!

Samsun’da 37 ve 60’ta Alperen ile Murat’ın pozisyonlarına karşı, Elazığ’da 47 ve 63’te Berk’in net fırsatlarıyla iki takım da kazanmaya yaklaştı ama eşitlik bozulmadı. Nitekim bataklıktan kurtulmaya çalışan iki Anadolu devinin mücadelesinin hakkı da buydu. Samsun 2.5 yıllık sözleşme yaptığı Osman Özköylü ile Gakgoşlar Bayram Bektaş ile tükenişten direnişe geçecektir. Ancak bunun için önce sabır, sonra da futbol dirayetine fazlasıyla ihtiyaç var.

YORUM YAZ