MENÜ

Hoşgeldin Erzurum

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çaykur Rize ve Ankaragücü'nün ardından Süper Lig'e çıkan son takım Erzurum oldu. Dadaşlar, Gazişehir'i normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla devirdi. 5-4 biten atışlarda Mavi-Beyazlılar'ın kalecisi Hakan 4 kurtarışla devleşti

Gazişehir, sezonun ikinci yarısındaki müthiş performansıyla; Erzurum ise son periyottaki müthiş dönüşüyle hak ederek geldiler Play-Off'a. Zaten ne kadar haklı olduklarını da Ümraniye ve Bolu gibi iki çok iyi takımı eleyerek gösterdiler. Futbol hayatlarını temellerini beraber atmış; beraber büyümüş iki dost hocanın finali, tribünler de dolunca nefes kesti. Ancak mücadele gücü ve konsantrasyok yükü pozisyon olarak zayıf bir maç çıkardı ortaya. Gazişehir 7 ve 19'da Özgürcan ile İsmail'in kafalarıyla gole yakındı, ancak kaleci Hakan başarılıydı. 43'te Erhan'ın Erzurum adına kullandığı serbest vuruş da gol olmayınca devre böyle bitti.

Hocalara alkış

İki hocayı da gönülden tebrik etmek gerek. Oyuncularını; böylesine bıçak sırtı bir maçın uzatmalarında dahi oyun disiplinine sadık hale getirdikleri için. Hal böyle olunca ilk yarıdaki pozisyon kısırlığı son ana kadar devam etti. Nitekim kazananı da penaltılar belirledi. Açıkçası iki takım da 'maç benim hakkımdı' diyemez. Çünkü kusursuz mücadele ettiler. Üzülen taraf umarım seneye sevinir demekten başka bir şey yok.

YORUM YAZ