MENÜ

Fener kazanmaya devam

Abone Ol Google News

Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Alanyaspor'la karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus yine farklı tercihler yaptı. 4'lü savunmayla oyuna başlayan Portekizli hoca, önde ise Serdar ve King'i kullandı. Yoğun yağış zemini elverişsiz hale getirince oyun kurmakta zorlanan bir Fenerbahçe gördük. Bunda Alanyaspor'un şiddetli ön alan presinin de etkisi vardı tabi. Bu baskılar esnasında kaleci İrfan ekstra bir savunma oyuncusu gibi ayağını kullanınca en azından geride baskıyı daha rahat karşıladı Sarı-Lacivertliler... Çıkışlarda ise Osayi'nin topla beraber driplingleri etkiliydi.

Haberin Devamı

Savunma arkası koşularıyla hızlı hücumcular arayan Kanarya golü de Mert Hakan'ın kaliteli asisti İrfan Can'ın ise muhteşem vuruşuyla buldu. 36'da yine İrfan sahnedeydi, Serdar'ın önüne çok klas bir pas bıraktı. Başarılı forvet de aynı klasla penaltıyı aldı ama vuruşu kaçırdı. Devreye giderken ise ceza alanı hemen önünden sert bir vuruşla kendini affettirdi. İkinci yarı golle başladı. Hazırlık maçlarının yıldızı Lincoln oyuna girer girmez yine enfes sol ayağıyla fileleri havalandırdı. Jesus belli ki Brezilyalı'yı önde kullanacak bundan sonra. Zaten teknik kapasitesi de bunu gerektiriyor.

Haberin Devamı

Serdar fark yaratıyor

Fenerbahçe erken kopardığı müsabakada Serdar'la bir gol daha buldu. Devrede ayrılacağı konuşulan Serdar Dursun, Jesus'un ona bakışını değiştirebilecek bir form grafiği sunuyor bu süreçte. Hazırlık maçlarında da kazanma iştahını sürdüren Fenerbahçe için iyi bir test daha geride kaldı. Alanyaspor ise bu görüntüsüyle çok sıkıntı yaşar gibi duruyor. Onlar adına gecenin tek güzel şeyi Efkan'ın attığı frikik golüydü.

YORUM YAZ