MENÜ

Akdeniz'de düello!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Akdeniz ekibi evinde Akhisarlı Serginho’nun attığı golle geriye düştüğü maçı yeni transferleri Aydın ve Maicon’un attığı gollerle çevirdi. Ancak son sözü Mustafa Yumlu söyledi, düello eşitlikle bitti.

Antalyaspor’un 11’inde Maicon, Aydın, Boffin, Akhisar’da ise Henrique, Barbosa ve Serginho... İki takımın geçen sezondan farkları yalnızca bu 3’er isim. Yani oturmuş kadroların nokta takviyelerle sahaya çıktığı bir 90 dakika. Geçen sezon Okan Buruk’un gelişiyle adeta şahlanan Akhisar’ın hızını ligini sona ermesi kesmiş. Daha erken gelse Akhisar’ı kim tutarmış merak konusu. Sivas’a karşı deyim yerindeyse top göstermeden kazanarak başladılar. Antalya deplasmanındaki duruşları da öyle. Daha 5. dakikada rakibin bir anlık konsantraston kaybını Henrique’nin pası, Serginho’nun
dokunuşuyla cezlandırdılar. Temaslı oyun oynamak için rakibe kilitlenen Antalya’da arkaya adam kaçırma hastalığı sezon boyunca başa çok iş açar.

Maicon yetmedi

Nitekim 18’de Aydın’la karşılık verseler de Barbosa’nın 22 ve 55’te kaçırdığı gollerle farktan kurtulduklarının net fotoğrafı. Akhisar tepside sunulan 3 puanı geri çevirince Antalya’nın Rıza hocayla
edindiği en önemli özelliği; kazanma arzusu devreye girdi. Maicon’un verkaca girip çok klas bir vuruşla bitirdiği pozisyon skoru 2- 1’e getirdi. Son sözü ise maçın iyilerinden Mustafa Yumlu kafayla söyledi: 2-2.

YORUM YAZ