MENÜ

Yüksek konsantrasyon şart

Abone Ol Google News

Bir maç önce kendini liderle test etmiş Trabzonspor’un, akabinde bir maç sonra lig sonuncusu ile karşılaşacak olması önemli detay... Herkes herkesi yenebilir sözü bir klişe gibi dursa da aslında gerçek. Dolayısıyla yüksek konsantrasyon şart. Nwakaeme’nin yine problem çözen başrol oyuncu olacağı da aşikar.

Haberin Devamı

Beşiktaş galibiyetiyle birlikte oyun anlamında ‘doğrularını’ da perçinlemiş bir Trabzonspor var... Abdullah Avcı ile birlikte değişimin dönüşümün sancılı dönemi de aşılmış oldu. Bir maç önce kendini liderle test etmiş Trabzonspor’un, akabinde bir maç sonra lig sonuncusu ile karşılaşacak olması önemli detay... Bizim ligimizde puan sıralaması ya da puanların maçlarda yanıltıcı öngörülere sebep olduğu unutulmamalı. Herkes herkesi yenebilir, herkes herkesten puan alabilir sözü bir klişe gibi dursa da aslında gerçek... Dolayısıyla bu akşam, yüksek konsantrasyon şart.

Bu kez farklı senaryo

Lider, coşkulu, orta alanda ve hücumda güçlü, moralli, disiplinli ama açık da oynayan bir rakibe karşı uygulanan oyun planı tuttu derbide... Bu kez tam tersi bir oyun, tam tersi bir kadro ve koşullarla Akyazı’ya gelecek Denizlispor önünde; Antalyaspor maçı benzeri bir zorlu senaryo ile karşılaşılması pekala mümkün. Son maçlar özelinde bakıldığında Denizlispor’un Trabzonspor’a her koşulda zorluk çıkardığı, ters geldiği gerçeği söz konusu. Bu tip tersliklerin mantıklı izahları her zaman mümkün olamayabiliyor ama futbolda bu var. Haliyle zorluğu yüksek bir karşılaşma daha bekliyor Trabzonspor’u.

Haberin Devamı

Avcı’nın Bakasetas planı

Denizli’de Trabzonspor’u bilen oyuncular var ayrıca... Sagal ve Rodallega, konuk ekip adına topla az ve öz oynayıp sonuç alabileceği oyuncular gibi duruyor. Kapanma ihtimali yüksek rakibe karşı Abdullah Avcı’nın planlarında bu kez Bakasetas hamlesi de olacak. Şut ve asist özelliği ön plana çıkabilir. Nwakaeme gibi, bire birde hatta bire bir kaçta bile üstün bir ismin bu tip maçlarda problem çözen başrol oyuncusu olacağı da aşikar...

YORUM YAZ