MENÜ

Yeniden fırtına zamanı

Abone Ol Google News

Son saniye golüyle Alanya’da kaybedilen 2 puan ve liderlik Trabzonspor’da moralleri bozmuştu. Akabinde; Trabzonspor camiasında bir kesimin adeta şampiyonluk kaçtı havasına girmesi dikkatli gözlerden kaçmadı... Bu olumsuz havaya aslında çok daha önce girenlerin de olduğunu gözlemledik. Başakşehir’in Ankaragücü galibiyeti sonrası şampiyonluk gitti havasına girenlerle birlikte bu sayının azımsanmayacak kadar yüksek olması; yarışta moral gücünüzü görme, test etme anlamında dikkat edilmesi gereken bir konu. Hal böyle olmasına rağmen. Başkan Ağaoğlu, yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcularda bu havanın olmaması, tam aksine ‘inanmışlık’ mesajı ve görüntüleri verilmesi, bugünkü maça elbette sirayet edecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Keyifli ama stresli...

Teknik adam değişimi sonrası takımların farklı motivasyon ve performans üretme halleri Ankaragücü’nde ne kadar etkili olacak bu akşam göreceğiz. Düşme mücadelesi ile şampiyonluk mücadelesinin harman edildiği keyifli, stresi yüksek bir karşılaşma olacağı ortada.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sosa’nın dönüyor olması, onun sahada olması fikri bile tüm camia gibi oyuncu grubunda da bir motivasyon sebebi. Onun dönüşü, Abdülkadir Ömür’ün pas trafiğinde eski görüntülerini vermesi anlamı taşıyor. Abdülkadir’in kalan maçlara damga vuracağını düşünüyorum.

Kısa mesaj

Geçmiş dönem yaşanmışlıkların da etkisiyle Trabzonspor’da artık bir travmaya dönüşmüş ‘kaybetme psikolojisi’ söz konusu... Ancak bu konuda yaşanmışlıkları bir ‘deneyim’ olarak kabul edip daha güçlü duran kenar ve saha içi aktörleri var Trabzonspor’un. Şampiyonluğa inanmış büyük bir kesime gölge etmemek, motivasyonu düşüklerin önemli görevi olabilir takımlarına!

YORUM YAZ