MENÜ

Trabzonspor artık yarışta

Abone Ol Google News

Geçişlerde gün geçtikçe gözle görülür şekilde gelişen oyun vardı ve bu doğru oyun zirve yaptı. Trabzonspor hak ettiği sonucu, yükselen oyunuyla elde etmesini bildi. Bundan sonra masada Trabzonspor da olacak. Bu maç bunun ilanı.

Haberin Devamı

Karşılaşma Abdulkadir Parmak’ın erken sakatlığı ile başladı. Muhtemelen de bu zorunlu değişiklik Abdullah Avcı planlarının değişmesi demekti. İlk yarıda topla daha fazla oynayan Beşiktaş olmasına rağmen, doğru oyun ve paslarla Trabzonspor oyunun ortağı olacağını rakibine hissettirdi. Maç öncesi planlamaların hepsinde, kağıt üstünde orta alanda üstünlük Beşiktaş takımındaydı. Ancak Abdullah Avcı ve ekibi; Berat, Flavio ve Baker’e top rakipteyken verdiği görevlendirmeler Trabzonspor’un güçlü oyununun en önemli farkıydı.

Kanatlar ve merkez

Dün gece rakip ataklarda “kanatlar senin, merkez benim” dedi Trabzonspor. Bu oyun kendini bilmek, güçlü ve zayıf yönlerini iyi etüd etmek anlamı taşıyordu.

Özellikle geçişlerde gün geçtikçe gözle görülür şekilde gelişen oyun vardı ve bu doğru oyun Beşiktaş maçında zirve yaptı denilebilir.

Haberin Devamı

Oyunun son bölümleri haricinde, hafta içi kupa oynadığı ve ona bağlı yorgunluk semptomları gösterilmeyişi de maç içinde gücü ve enerjiyi doğru kullanma anlamı taşıyordu.

Yükselen oyunla

Kupayı Trabzon’da bırakıp, kupanın moralini yanında yeniden İstanbul’a taşıyan Trabzonspor hak ettiği sonucu, yükselen oyunuyla elde etmesini bildi. Bundan sonra masada Trabzonspor da olacak... Bu maç bunun ilanı oldu...

YORUM YAZ