MENÜ

Tek seçenek var o da kazanmak!

Abone Ol Google News

Kasımpaşa’nın iyi durumda ve baskısız olması belki de en büyük tehlike... Üstelik kazanmak harici hiçbir sonucun kabul görmeyeceği bir hafta Trabzonspor için... Bu durum başlı başına bir gerilim sebebi ancak bu stresi doğru yönetebilmek de başarının en önemli anahtarı.

Haberin Devamı

Kazanmak harici hiç bir sonucun kabul görmeyeceği bir hafta Trabzonspor için... Bu durum başlı başına bir stres, bir gerilim sebebi ayrıca. Ancak, bu stresi doğru yönetebilmek de başarılı olabilmenin en önemli anahtarı. Yönetirsen başarılı, yönetemezsen de başarısız adlediliyorsunuz.

Kimse detaylara bakmaz

Rakip şimdi Kasımpaşa takımı... İyi durumda olmaları, rahat durumda olmaları hatta özetle baskısızlıkları belki de en büyük tehlike Trabzonspor açısından... Bu haftayı da teknik adam konusunda yaşanan belirsizlikler ve takıma yansımaları üzerinden oluşan haberlerle geçirdiğimiz düşünüldüğünde, bu durumun maça yansıması hakikaten merak konusu. Kenarda bir türlü istediği puanları hanesine yazdıramayan teknik adamı olacak Trabzonspor’un. Bir aşamadan sonra hiç kimse maç detaylarıyla ilgilenmez çünkü. Kim oynamış, kim oynamamış, neden oynamış, neden oynamamış kimsenin umurunda olmaz futbolda.

Haberin Devamı

Newton’da ısrarlıyım...

Ben ısrarla Newton’un ideal bir kadro ile geçtim iki maç üst üste maç yapma şansı yakalayamadığı konusunu, istediği kadrolarla idman bile yapamadığını düşünüyorum ve bunun çok çok önemli bir detay olduğunu belirtmek istiyorum. Bir türlü hazır olunmadan, ‘tamam’ olunamadan oynanan maçların 6’sının 3’ünün de Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe maçları olduğunu düşünürsek, ortada toparlanmak için büyük bir engel kalmadığı da görülebilir.

Eli bu kez güçlü

Eddie Newton’un, gözüken o ki eli diğer haftalara göre daha güçlü olacak kadro açısından. Haliyle Kasımpaşa maçı sonucu da onun kariyeri açısından önemli ve gitse de kalsa da bunu kazanarak gerçekleştirmek zorunda. Kafası bu hengamede ne kadar maça odaklanabilir birlikte göreceğiz. Kabul edelim ki, en zor sınavı bu karşılaşma olacak, koşullar gereği...

Kim ön plana çıkar?

Karşılaşmada NWakeme’nin oyunuyla ön plana çıkabileceğini düşünüyorum. Abdulkadir Ömür’ün de silkelenme emareleri göstermesi önemli. Hepsi bir yana, Trabzonspor’da uzun zamandır oynamayan Abdülkadir Parmak’ın sahalara dönüşü gerçekleşirse farkını net hissettireceğini düşünüyorum...

YORUM YAZ