MENÜ

Tavizsiz oyunun zaferi

Abone Ol Google News

Topa sahip olma ve oyun üstünlüğünün Trabzonspor'da olduğu bir ilk yarı izledik. Açıkçası Abdullah Avcı dün akşam şu mesajı da verdi... Kadromda kim ya da hangi özellikte oyuncularım olursa olsun oyunumdan asla taviz vermeyeceğim...

Haberin Devamı

Başakşehir takımı ise; korunaklı bir oyun başlangıcı sonrası, mecburi değişiklerle özellikle kanatları daha etkin kullanma yoluna girdi. Böyle olunca da oyun seyir açısından daha zevkli hale geldi denilebilir. Hafta içinde Kovid nedeniyle gün gün gelen olumsuz haberlerle şoklar yaşayan Trabzonspor takımı, İstanbul'a gelirken bir çok kıymetlisini de Trabzon'da bırakmak zorunda kaldı.

Bildiğini okudu

Sakatlarına ve Nwakaeme'sizliğine eklenen Kovidli oyuncuları, açıkçası oyun planınında en ufak bir değişiklik yaşatmadı. Kağan ve Faruk gibi iki alt yapı ürünü oyuncusunu kadroya dahil edip, savunmada ve hücumda adeta bildiğini okudu Abdullah Avcı. Takım savunması anlayışının kart sınırındaki iki oyuncusunun da zorlanmadan maç bitirmelerinin başlıca sebebiydi belki de.

Haberin Devamı

Tüm takımın kaleyi korumak kadar "kaleci Kağan'ı da korumak" konusunda adeta verdiği mücadeleye; gencecik Kağan'ın da son dakika kurtarışıyla karşılık vermesi, üst üste galibiyetlere bir halka daha eklenmesine sebep oldu. Yusuf Sarı'nın maça damga vuran golü ve Kağan'ın, Faruk'un, Atakan'ın Abdullah Avcı oyununa eklemlenmesi. Hikayenin de en önemli sayfasını yazmış oldular belki de.

YORUM YAZ