MENÜ

Son haftalarda hep aynı senaryo!

Abone Ol Google News

Teknik adam değişikliği yaşayan Trabzonspor ile küme düşme stresi içinde Kayserispor’un mücadelesinde ortaya büyük bir oyun çıkmadı. Direkten dönen top, çizgiden çıkarılan pozisyonlar oyuna zaman zaman heyecan katsa da tempo yükseltmekte zorlanan iki takım izledik. Kayserisporlu oyuncular, diğer statlardan gelecek olumlu haberleri beklerken gol için de sahada verebilecekleri tüm mücadeleyi verdiler. Trabzonspor’da akıllar elbette kupa finalindedir diye düşünülebilir. Ancak son birkaç maçtır oynanan oyundan çok da farklı bir oyun izlettirmediler. Ligi ikinci bitirmek adına geçen hafta düşülen durumun ciddiyetiyle de oynadılar denilebilir. Beklentinin uzağında gibi gözüken ancak bir kupa finali ve bir de Şampiyonlar Ligi eleme bileti Trabzonspor’un ezeli rakipleri düşünüldüğünde farklı bir değerlendirmeyi hak ediyor gibi.

Haberin Devamı

Maçın adamı

Trabzonspor'da Novak attığı golle, Kayseri'de Lung kurtarışlarıyla öne çıktı.

Gecenin sorusu

Futbolda skor artırmak, skor korumak bu kadar zor muydu? Sezon sonunda bu probleme çözüm üretemeyenlerin açıklamalarını merak ediyorum.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İki kez topun çizgiden çıkarılması Kayserispor adına talihsizlikti.

Kısa Mesaj

Trabzonspor’da gözler Kupa finalinde artık. Morallerin bozulduğu, küskünlerin arttığı böylesi bir sezonu kupa ile tamamlamak, akabinde bir kupada daha (süper kupa için) oynamanın kazanımlarıyla yeni sezona odaklanmak gerekiyor diye düşünülmeli... Lig bitti Zira!

YORUM YAZ