MENÜ

Son düdüğe kadar

Abone Ol Google News

Öne geçip puanlar kaybeden klasik Trabzonspor mu izleyeceğiz? Yoksa öne geçen, skoru artıran bir Trabzonspor mu? Sorular bu akşam cevaplarını bulacak. Başarının, başarılı olmanın tek adı şampiyonluk değil. Kabullenmek ve kaldığı yerden devam edebilmektir önemli olan... Ve önemli olan; son düdüğe kadar mücadele etmektir.

Haberin Devamı

Sonuçları itibariyle enteresan bir geçen hafta yaşadık. Olmaz denilen bir çok şey oldu... Şampiyonluk adayı iki takımın, küme düşme adayı iki takıma aynı anda yenileceğini sanıyorum kimse tahmin bile edemezdi. Ama oldu ve o maç süreleri boyunca duyguların zirve ve dip yaşadığına tanıklık ettik. Şimdi makasının daraldığı, kombinasyonların azaldığı yeni bir hafta başlıyor. Ve akıllarda aynı soru var: Benzer bir hafta olur mu ? Bu disiplinle Trabzonspor Konyaspor maçına hazırlanıyor mu, bu akşam birlikte göreceğiz.

Taraftarın unutmaması gerek

Can derdinde takımların, kupa derdinde olanlardan daha konsantre olduğu gerçeğinden hareketle, elbette her sonuç sürpriz olmayacak artık. Öne geçip puan kaybeden, puanlar kaybeden klasik Trabzonspor mu izleyeceğiz ? Yoksa öne geçen, skoru artıran, skoru koruyan bir Trabzonspor mu izleyeceğiz geç de olsa. Sorular bu akşam cevaplarını bulacak. Belki son haftaya taşınacak bir mucizevi sonuç çıkacak maç bitimlerinde. Belki de şampiyonluk ilanı gelecek, bilemiyorum. Her şekilde, çok değil bir kaç yıl geriye gidip, bu aşamaya gelişin kazanımlarını unutmadan yoluna devam etmeli Trabzonspor. Ayrıca bayraklarını hazırlamış taraftarların bayraklarını asmak için tek bir sonucun gerek ve yeter şart olmadığını unutmaması gerekiyor.

Haberin Devamı

Şampiyon gibi yaşamak

Futbol kendi değerini yükseltmek için çok efor sarfetmeyen bir oyun. Bir maç sonrası, bir hedef sonrası, bir sezon sonrası kendini yeniden cazip hale getiren bir oyun. O nedenle şampiyon olmak kadar şampiyon gibi yaşamak, davranmak mümkün. Başarının, başarılı olmanın tek adı şampiyonluk değil bence. Kabullenmek ve kaldığı yerden devam edebilmektir önemli olan... Ve önemli olan; son düdüğe kadar mücadele etmektir. Trabzonspor, asla geçmiş yıllarda kendini 5-10 yıl geri götüren ve her defasında yeniden başlamasına sebep olan o kötü deneyimlerini göz ardı etmemeli. Yakıp, yıkmamalı, yıkılmamalı özetle... Asıl başarı sürdürülebilir olandır. Ve istikrardan asla vazgeçmemekle bu mümkündür...

YORUM YAZ