MENÜ

Şaşırtıcı bir durum

Abone Ol Google News

Trabzonspor iyi kapanmaya çalışırken, çıkma konusunda başarısız oldu. Ekuban ve Djaniny bekleneni veremedi. Uzun süre sonra kaybeden ev sahibi aynı oyunu oynadı ama orta alanı rakibe bu kadar teslim etmesi gerçekten şaşırttı.

Haberin Devamı

Kadro tercihiyle aldığı riski çok büyük bir kazanca dönüştüren Erol Bulut, maçı da eli çok daha güçlenerek tamamlamış oldu. Kadro tercihi ile adeta kamuoyunun ve rakip teknik ekibin kafasında oluşturduğu soru işaretleriyle de ön plana çıktı. Olmak ya da olmamak havasına sokulan karşılaşmadan kazandıkları üç puan Trabzonspor'un da serisini sonlandırdı. Trabzonspor'un mevcut bek sorunu maçta diğer unsurlarla tolere ediliyordu ki, Serkan Asan'ın yaptığı bireysel hata Trabzonspor'un tüm planlarının da sonu oldu. Karşılaşmanın başında rakibini biraz da anlayabilme adına olduğunu düşündüren "topu rakibe bırakma" durumu yaşandı.

Tüm umutları bitirdi

İyi kapanmaya çalışırken, çıkma konusunda ise başarısız oldular... Geçişlerde Ekuban'ın, Djaniny'nin bekleneni verememesi bu oyunu ilk bölümlerde daha da etkisiz kıldı denilebilir. Oyunun ikinci yarısında oyuna tamamen ortak olduğunu gösteren, istatistikleri dengelemeye başlayan Trabzonspor'un yediği gol tüm umutlarını da bitirdi. Karşılaşmada iki takım da takım savunması konusunda iyi işler yaptı. Szalai'nin sol tarafta Pelkas'la etkili

Haberin Devamı

oyunu, orta alanda da Sosa'nın liderliği Fenerbahçe'de ön plana çıkan durumlardı.Hakem Uğurlu ve VAR...

Trabzonspor, rakibinin bir çok derdine rağmen, krizine rağmen orta alanda rakibinin etkili oyununa karşı etkisizliğiyle de kaybetmiş oldu. Trabzonspor, uzun zaman sonra kaybetti. Aslında benzer oyununu oynadı... Gol de bulabilirdi. Ancak orta alanı özellikle rakibe bu kadar teslim etmeleri şaşırtıcı durum olarak geceye damga vurdu denilebilir. Yine de her şeye rağmen son bölüm kaçan goller ve tartışılacak pozisyonlar da çok fazlaydı. Valencia'nın Bakasetas'a dirseğini, kısa süre bile değerlendirmeye almayan VAR ve Yaşar Kemal Uğurlu, müesseselerine olan güvensizliği perçinlediler.

YORUM YAZ