MENÜ

Sabırsız ve heyecanlı

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı basın önünde içe ve dışa dönük mesajlarını, verebileceği en yalın dille, adrese teslim vermiş oldu. Kelimelerini özenle seçti kurduğu cümlelerde. Şu söylenebilir pekala... ‘Daha öncekilerle ve onların verdiği mesajlarla ne farkı var ki bu konuşmaların?’. Elbette özde çok büyük farklılıklar yok. Ancak Abdullah Avcı’nın kullandığı dili prezentabl görüntüsüyle örtüştürmeyi başarması bence önemli ve kıymetliydi. Fark mıdır bunu zaman içinde göreceğiz.

Haberin Devamı

Güven veren mesajlar

Abdullah Avcı’nın önceki günkü basın toplantısında verdiği mesaj ve görüntüyü saha dışından içeriye verilecek önemli bir “skora baştan katkı hamlesi” olarak değerlendirmek gerekir. Yani... Başlangıcı; kategorisinde “doğru oynamak” olarak değerlendirmek gerekir. Kenarda güçlü bir teknik adam profili; kendi oyuncusuna, kendi camiasına güven verirken, rakip unsurlara kaygı, tedirginlikolarak yansıyor neticede.

Her şeyin farkında

Dingin denizler yerine tercih ettiği Karadeniz usulü dalgalı deniz ona süreçte hem destek hem de köstek olarak yansıma ihtimali olan bir durum ve o da bunun farkında. Suyun gücünü, dalgaların boyunu, fırtınanın gücünü; dümenine geçtiği teknenin teknik özelliklerine uygun kullandığında limana sağ salim ve kazanımlarla döneceği gerçeği ortada. Abdullah Avcı heyecanlı ve sabırsızdı Erzurum maçı öncesi. Şu an ait olduğu camia gibi. Çok benzer özellikler, senkronize hareketleri de beraberinde getirecektir. Bundan sonrası onun ve ekibinin sanatına kalıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ