MENÜ

Perşembenin gelişi...

Abone Ol Google News

Önceki gün maç öncesi görüş olarak bu köşede aynen şu ifadeyi kullandım. Sörloth’la ilgili sözlerim aslında taraflı tarafsız herkesin ortak görüşü gibiydi “Ahlaklı bir oyun anlayışı rakiplerinin sertlik dozunu daha da artıran unsur oluyor. Hakemlerin bu durumu görmemesi ise soru işareti!” Yoksa içime mi doğdu bu 'perşembenin gelişi' hali ne? Hakem müsamaha gösterince iş çığırından nasıl çıkıyor dün akşam net gözüktü.

Haberin Devamı

Maçın sonlarında Baiano, önce sağ ayağına acımasızca vurdu, sonra sol tendona tekme... Deviremedi Sörloth’u... Ve sonra tekmeleri atan değil de; can acısıyla reaksiyon gösteren gördü kırmızı kartı. Elbet işi hakeme bırakmalıydı... Ancak sahada artık hakemliğinin son evresinde olduğunu düşündüğümüz ve haliyle kötü yönetim gösteren Hüseyin Göçek vardı. Ne penaltıyı VAR uyarısından önce fark edebildi, ne de maç içinde bir çok kararı doğru verebildi.

Gecenin sorusu

Sörloth’u maruz kaldığı tekmelere reaksiyonu sonrası oyundan atıp, o tekmeleri savuran Baiano’yu sahada tutmak?

Maçın starı

Haberin Devamı

Ndiaye oyunun başlarında sarı kart gördü. Bu hareketi sonrası takımı eksik de kalabilirdi. Bunun etkisinden kısa sürede çıkıp orta alanda takımının yükünün büyük bir bölümünü sırtladı.

Maçın olayı

Sörloth’a yapılan fauller sonrası oyuncunun artık reaksiyon verecek düzeye gelmiş olması. Bunu bir zaaf olarak görecek rakip oyuncuları olacaktır.

Kısa mesaj

Zor bir deplasmandan kazanarak dönen Trabzonspor’da orta alanın yükü eşit dağılmıyor mevcut omuzlara. Etkisiz oyun dakikalarının baş sebebi de bu bence.

YORUM YAZ