MENÜ

Oyuncu kalitesi

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer, yediği gole kadar istediklerini yapıyordu. Takımın ve Avcı'nın aşamayacağı tek konu olan oyuncu kalitesi, net şekilde yine ortaya çıktı. Yusuf'a bu kadar sabır gösterilmesi, izaha muhtaçtı.

Haberin Devamı

Trabzonspor kalesinde gördüğü gole kadar istediği işleri yapan bir takım görüntüsü içindeydi.

Başlangıç itibariyle yine bilerek, isteyeren topu rakibine bırakan bir görüntüleri vardı. Topla, oyuncu kapasiteleri nedeniyle oynamayı çok önemsemeyen bu rakip yanıltan görüntü Galatasaray kalesine doğru gidişler de sağladı. Ancak Trabzonspor ve Abdullah Avcı'nın şu dönem aşamayacağı tek konu olan oyuncu kalitesi net olarak bir kez daha ortaya çıktı. Tüm hücum planları Nwakaeme üzerine kurulu bir Trabzonspor'un bu anlamda çözülecek bir şifresi de yok rakipleri adına.

Nwakaeme'ye önlem paketi

Dün akşam da Nwakaeme'ye alınan önlem paketi bir çok şeyin de çözümü oluverdi. Galatasaray takımında Feghouli'nin çıkışı elbette Galatasaray takımında planların değişmesi anlamı taşıdı. Ancak bu Trabzonspor'un, mevcut Galatasaray karşısında yine de oyuna son bölümlere kadar ortak görüntü vermesi teknik adam merifetiyle izah edilebilir bir durumdu.

Haberin Devamı

Bu oyuncu grubuyla...

Abdullah Avcı'nın, rakip ataklarda savunma dörtlüsünü merkezde tutup, kenarlarda birer adamla daha bekleri destekler görüntüsü oyunun en dikkat çekici bölümleriydi. Teknik adamın bu oyuncu grubuyla yapabileceği maksimum şeyin bu olduğu notunu düşerek, şunu ilave etmeliyim. Galatasaray'a karşı bu kadar sayıda pozisyona girilebilirdi, o da oldu aslında! Özellikle sağ tarafta Yusuf Sarı'ya bu kadar uzun süre sabır göstermesi izaha muhtaç konu. Devre arasına kadar bu mevcut oyuncu grubuyla, belli bölümlerde doğru oyuna rağmen bu kadar...

YORUM YAZ