MENÜ

Mücadele kazandı!

Abone Ol Google News

Hafta içinde maç oynamış iki şampiyonluk adayı takımın saha içerisinde büyük mücadelesine tanıklık ettik. Baştan ifade edelim; Trabzonspor’un bu sezon oyunun büyük bir bölümünde doğru oyun sergilediği bir karşılaşma da oldu aynı zamanda. İkinci yarıya etkili başlayan Trabzonspor bu baskısını kısa bir süre sonra Başakşehir takımına bıraktı. Gol de bu anlarda geldi Demba Ba’nın ayağından. Golün gelişi sonrası Trabzonspor, kendi klasiği olan reaksiyonu vererek rakip alanda baskı kurdu ve aradığı golü buldu. Stratejik oyun Aynı puana sahip, benzer hafta içi maç oynama durumu yaşamış iki takımın stratejik bir oyun oynadığını düşünüyorum. Kaybetmemek birinci plandı eminim. Onu başardılar. Her iki takım da kazanabilir miydi? O da olabilirdi. Lakin mücadele kazandı. Strateji kazandı. Her iki takım da önündeki maçlara, diğer maçlara bakacak bundan sonra.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor sahasında seyircisiz güçlü bir oyun ortaya koydu. Seyirci de olsaydı sonuç nasıl olurdu?

Maçın starı

Sosa yine takımının en iyisiydi denilebilir. Başakşehir takımında Demba Ba çok istekliydi ve müthiş mücadele verdi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İlk yarıda Skrtel’in Nwakaeme’nin formasını çekip uzatması sonrası penaltı kararı çıkmadı. Forma sağlam esnedi, hakem vermedi, VAR devreye girmedi. Bir kez daha VAR işine gelince, kafasına göre devreye giriyor diye düşündürdü. Kafa karıştırdı? O esneme gri miydi?

Kısa mesaj

Her iki takımın da sahada büyük mücadele verdiğini söyleyebiliriz. Bu oyun saygıyı hak ediyor. Strateji ve ileriye dönük planlamada bir puanın iki takımı da rahatsız etmediğini düşünüyorum.

YORUM YAZ