MENÜ

Liderin temposu artınca...

Abone Ol Google News

Kadrosunda radikal değişiklik yaparak kurdu ilk onbirini Hüseyin Çimşir. Böylece bir çok ezberi bozarken ‘karşı’ hazırlıkların da ilk planlarını bozmuş oldu. Eksikler nedeniyle mecburi tercihler yaparken; yanında kulübede Obi Mikel ve Ndiaye’i oturttu. Sosa yine lideriydi takımının. Çekip çevirdi tabiri caizse... Amaçlananın; eleştirilerin ana konusu olan temposuzluğa da bu fırsatla bir çözüm üretebilir miyimdi.. Bir nevi test sürüşü gibiydi. İçinde ekonomik kullanılan enerjinin olduğu... Daha zor geçeceği düşünülen Başakşehir maçına oyuncu ve temponun saklandığını da düşündürdü Trabzonspor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu tempo ayarı akıllarda acaba Başakşehir maçı mı var dedirtti.

Maçın starı

Sosa şüphesiz. Oyun içinde hem lider hem de küçüklerini saha İçinde azarlayan bir ağabey edasındaydı. Kürsüde ona Campi de eşlik eder.

Maçın olayı

Abdülkadir Ömür’ün aylar sonra ilk 11 de sahaya çıkmasıydı. Pozisyonlar yakaladı. Maç eksiğini tamamladı. Eski günlerinden kısa umut veren sahneler sergiledi.

Kısa mesaj

VAR hakemin görüş alanında, kısa mesafede gördüğü ama vermediği bir faul sonrası Trabzonspor kalesinde golü gördü. VAR “Çok net değil” demiş olmalı ki; hakemin gol kararı kayıtlara geçti. Peki geçen maç VAR’da iptal edilen gol. Burda VAR hakemin kararına tıpkı dün gece gibi neden uymadı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ