MENÜ

Kötü gidişatı durdurma zamanı

Abone Ol Google News

Abdulkadir Parmak’ın ardından Ekuban’ın dönüşüyle Bordo-Mavililer farklı bir görüntüye kavuşabilir. İbre Alanyaspor tarafına doğru gözükse de Trabzonspor’un bu karşılaşma ile kötü gidişatı durduracağını düşünüyorum... Bu tip dönemlerde bazen hoca değişikliği, bazen de oyuncu bazlı isyanlar sonuca etki eder.

Haberin Devamı

Hafta itibarıyla ilginç bilgiler var maç öncesine yansıyan. Mesela; ligin en çok gol atmış takımı Alanyaspor iken, ligin en fazla gol yemiş takımı Trabzonspor... Bunun yanında da en az gol yemiş takımı Alanyaspor. Trabzonspor’un da attığı gollere bakıldığında daha yukarıda olması beklenirken; yedikleri ile yerini belirlemiş öyle anlaşılıyor. Bu hafta ilginçtir; Trabzonspor takımının hafta boyunca idman bilgilerinin önüne, teknik adam konuları geçmiş oldu. Bu belirsizlik içinden nasıl bir performans üretimi çıkacak hakikaten merak konusu... İşlerin bu denli kötü gittiği dönemlerde bazen teknik adam değişkiliği, bazen de oyuncu bazlı isyanlar maçların sonuçlarına direkt etki eder. Alanyaspor ile Trabzonspor’un hafta itibarıyla görüntüleri birbirlerinin tam zıddı.

Haberin Devamı

Birbirine zıt iki takım

Bir tarafta morali üst seviyede bir takım, diğer tarafta bir türlü ait olmadığı yerden kurtulamayan takım... Favorinin kağıt üstünde Alanyaspor olduğunu söylemek zor olmasa gerek! Sergen Yalçın, Erol Bulut ve adeta bayrağı teslim alıp ileri götürme çabasında ve görüntüsünde Çağdaş Atan... Oyununu daha da geliştirme derdinde bir takım ile oyununu henüz bulamamış, teknik adam belirsizliği ile hafta içini geçirmiş takımın mücadelesinde ortaya ilginç şeyler çıkacağı aşikar.

En iyi maçları olabilir

Trabzonspor’da dönen oyuncularla ideal bir 11 nihayet kurulacak gibi. Orta alanda Abdulkadir Parmak’ın gelişi, Ekuban’nın katılımı bir çok oyuncuyu farklı bir görüntüye de kavuşturabilir. Abdülkadir Ömür, Nwakaeme ve Afobe bir tarafa, orta alandaki Baker, Flavio da Abdulkadir Parmak performansına bağlı olarak sezonun en iyi maçlarını çıkarabilirler gibi. Alanyaspor ise tüm hatları ile rakiplerine gücünü kabul ettiren takım görüntüsünde. Çağdaş hocanın ifadesiyle de oyun içinde hızlı şekilde formasyon, taktik değişiklikler de yapabiliyorlar. İbre Alanyaspor tarafına doğru gözükse de ben Trabzonspor’un bu karşılaşma ile kötü gidişatı durduracağını düşünüyorum...

YORUM YAZ