MENÜ

Kötü başlangıç, kötü emsal

Abone Ol Google News

Hakem görüyor, inandırıcı, ikna edici bulmuyor, net bulmuyor özetle pozisyonu. VAR ekibi ise emin... Net diyor, olur mu gel bak, sen de görürsün diyor... Şansalan bir kaç kez git gel yaşıyor. İkna olmuş değil belli ki. Ama teslim oluyor üstadına. Sezonda bu tip pozisyonların önüne nasıl geçeceksiniz, bilemiyorum, çok merak ediyorum ama... Sezon başı itibariyle ‘kötü emsal’ oluşturdunuz. Bundan sonra herkes bekler bu tip pozisyonlara penaltı. Bizden söylemesi!

Haberin Devamı

Top çevirdi, iş üretmedi

Kötü bir zeminde, kötü bir oyunun ‘karşılıklılık’ esasıyla sahaya sürüldüğü bir karşılaşma izledik. Beşiktaş takımı topu Trabzonspor’a bırakarak başladı maça... Gücünü, kadrosunu iyi tanıyan Sergen hoca (Murat hoca) belli ki bu karşılaşmanın her sonuca açık olduğunu düşünerek kontrollü oyunu tembihlemiş oyuncularına. Trabzonspor ise topa sahip olma aldatmacası ile uzunca süre top çevirse de etkili iş üretemedi.

Trabzon’da aynı senaryo!

Gerek Beşiktaş, gerekse Trabzonspor’un bu kadar eksik kadro ile büyük futbol üretmeyeceğini zaten bekliyorduk. Kontrollü oynayan, Hüseyin’in temasıyla Uğurcan’ı yanıltan uzaktan gol, akabinde penaltı ve kırmızı ile Beşiktaş sezona iyi, Trabzonspor ise kötü başlamış oldu. Kaçan şampiyonluklar sonrası yaşanan tüm sendromlar ve semptomlar yaşanacak gibi duruyor Trabzonspor’da. Acilen aşı bulunmalı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ