MENÜ

Kırılma maçı...

Abone Ol Google News

Trabzonspor dün akşam saatlerinde, Abdullah Avcı yönetiminde bugüne kadar ki en güzel oyununu oynadı. Daha birkaç hafta öncesine kadar mağlup edilebilir bir takım görüntüsündeki Trabzonspor takımı; bugün derli toplu, ne yapmak istediğini bilen bir takıma evrildi. Bu oyunda elbette, rakibinin önemli eksiklerine maç içerisinde Biglia'nın da eklenmesinin etkisini göz ardı etmemek gerekir. Abdullah Avcı, geldiği günden itibaren oyuna yatırım yaparken, takım savunmasını ön plana çıkarmıştı. Dün de bu konuda başarı ölçeği 'Hugo'suzluk' idi. Onsuz da güzel işler oldu... Hosseini bu anlamda takımda mutlak tutulması gereken aktörlerden biri olduğunu göstermiş oldu. Dün takım savunması ilkesine, oyunun belli bölümlerinde, 'Pas kalitesi, açısı, şiddeti' gibi önemli bir parametreyi daha ekleme gayreti karşılaşmanın da kazanılmasına sebep oldu. Dün akşam Trabzonspor'da oyuncu kalitesinin, oyun kalitesiyle de birleşmesi ve de; devre arasında nokta atışlarla hedefin revize edilmesi de ciddi ciddi gündeme gelmiş olmalı. Bu oyun, bu disiplin bir kaç ana aktör oyuncuyla bu seviyeye gelebiliyorsa, Avcı'nın talepleri mutlak öncelenmeli.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Viviano, Nwakaeme, Ekuban hattında bir düz çizgi ben çizemedim. Orada bir üçgen var ve kalecinin görüşü kapanmıyor. Ayrıca Nwakaeme'nin de yanıltan bir hamlesi yok. Bu durumda bu iptalin gerekçesi nedir?

Maçın starı

Ekuban'ın varlığı ile yokluğu arasında dağlar kadar fark oluştuğu açık. O maçın starı olurken, Serkan Asan'a da bu kategoride yer açmak gerekiyor.

Maçın olayı

Abdülkadir Ömür...Birkaç hafta önce gerekirse dinlenmesi, rehabilite edilmesi gelişimi açısından katkı verebilir demiştim. O sadece Trabzonspor'un değil, ülke futbol ikliminin en önemli değerlerinden. Zorunlu da olsa takımından ayrılık ona yaramış...

Kısa mesaj

Trabzonspor 23 puan yaptı. Koşullar, yaşananlar unutulur tabela konuşur. Trabzonspor bu puanla ve ligde de herkesin herkesi yenebildiği bir ortamda umut tazeledi. Haliyle de bundan sonra Trabzonspor eski kimliğiyle yoluna devam edecek dönüm maçlarından birini kazanmış oldu. Bu karşılaşma kırılma maçıydı.

YORUM YAZ