MENÜ

İbre Fırtına'yı gösteriyor

Abone Ol Google News

Bir tarafta haftalar ilerledikçe oyunu olgunlaşan Trabzonspor, diğer tarafta son haftalarda puan üretmekte zorlanan Göztepe var. Abdullah Avcı yönetiminde çıkılan maçlarda tutturulan puan ortalaması son derece iyi ve umut verici. Galatasaray maçında yaşanan mağlubiyete rağmen; kategorik olarak bakıldığında gol pozisyonu zenginlikleri göze çarpan hadiselerdi. Karagümrük maçında kalitesi daha da yükselen oyuna, Ekuban kalitesi de eklendiğinde ortaya birçok konuda olumlu şeyler çıktı denilebilir. Bir hafta önce alınmış mağlubiyetin izleri silinirken, ortaya sezonun en iyi futbolu çıkmıştı.

Haberin Devamı

Favori çıkacaklar

Bugün rakibi Göztepe'nin karşısına evinde bu kez favori olarak çıkacak Trabzonspor. Bu kez diyorum çünkü evinde Göztepe'ye karşı son yıllarda yaşadığı puan kayıpları ortada. Özellikle Beto'nun olağanüstü kurtarışları ile anılan hatta özdeşleşen maçlar hafızalarda. Psikolojik boyut bir tarafa, hücuma hızlı geçebilen, zaman zaman set oyunlarıyla sonuç almaya çalışan bir takım Göztepe.

Oyun ve oyuncu kalitesi...

Haberin Devamı

Takım savunmasının oturması, Trabzonspor'un bu karşılaşmada rakibine karşı cebindeki en önemli sermayesi olacak. Göztepe'nin savunma kurgusunda stoperleri ve kenar oyuncuların takım savunmasına katkıları beklenti altında. Haliyle Trabzonspor'un Karagümrük maçında yapmaya çalıştığı dönemsel çok etkili pas oyununu tekrar edebilmesi ibreyi Trabzonspor'a çeviriyor. Oyun kalitesine oyuncu kalitesi de eklendiğinde Trabzonspor her maçına favori çıkacaktır.

Kim ön plana çıkar?

Abdülkadir Ömür, Karagümrük maçında oyuna sonradan dahil oldu. Futbolu özlediğini düşündürdü. Karşılaşmanın öne çıkan ismi olabilir.

Kısa mesaj

Trabzonspor'da oyun kalitesi yükselip, kaliteli ayaklarla da birleşince özlenen Trabzonspor'un dönüş sinyalleri de verilmiş oluyor. Devre arasına kadar toplanacak yüksek puanlar, transferde adet, rakam ve kaliteyi de yükseltecektir.

YORUM YAZ