MENÜ

Horon ekibi görüntüsü

Abone Ol Google News

Trabzonspor, son bölümü hariç karşılaşmanın mutlak hakimiydi. Her yapılan hamlenin bir düzen içinde, tüm oyuncular tarafından senkronize icrası izleyenler açısından futbol resitaline tanıklık etmek üzere fırsattı. Teknik adam dokunuşu olarak izahı mümkün bu değişimin, oyuncu kalitesini de artırmak suretiyle gideceği nokta umutları artırmaya devam etti. Takım savunması, takım halinde hareketi de beraberinde geliştiren en önemli konu Trabzonspor'da. Oyunun uzunca bir bölümünde; El ele, birlikte, disiplinli, kıvrak, müthiş yardımlaşabilen, komutları harfiyen yerine getiren horon ekibi görüntüsü verdiler takım halinde. Pas oyununda, açılar, pas hızları, pas trafiği, pas alternatifi oluşturma konusunda sezonun en iyi performansı Karagümrük maçının da üzerindeydi denilebilir. Bu gelişimin ve verilen derslere doğru geri bildirim almak anlamı taşıyor. Ancak skor artırma konusunun henüz aşılamamış olması, oyunun son bölümlerinde gerilimi artıran unsur oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Serkan Asan formayı kaptı. Pereira da önceki gün veda gibi bir mesaj attı. Avcı oyuna yatırım yaparken Pereira'ya vefayı da, ülke futbol gerçeklerini de güzel anlatmış olmuyor mu? Pereira'ya yanımda kal mesajı değil miydi dünkü?

Haberin Devamı

Maçın starı

Uzun süre forma şansı yakalayamadı, gitmesi, gönderilmesi konusu gündeme geldi. Ancak Hugo'nun olmazsa olmaz olduğu dönemlere denk gelen yokluğunda giydiği formanın hakkını veren Hosseini maçın takımı adına yıldızıydı.

Maçın olayı

Uzatma dakikalarında Uğurcan'ın kritik kurtarışı olası puan kaybının da önüne geçmiş oldu. Uğurcan'ın bir süredir maç kurtarması, ekstra işler yapması gerekiyor diyenlere de kendisini hatırlatması önemliydi.

Kısa mesaj

Abdullah Avcı elinde bulduğu kadro ile oyuna yaptığı yatırımın karşılığını, hiç kimsenin tahmin etmediği kadar yüksek puanlarla almış oldu. Ona güvenenlere, güvenmeyenlere sanıyorum mesajını vermiştir.

YORUM YAZ