MENÜ

Fırtına zamanı

Abone Ol Google News

Her hafta sezonun kalan maçlarına dair yeni yeni planlamaların yapılacağı bir döneme giriyoruz. Trabzonspor geçen hafta çok çok önemli bir deplasmandan çok stratejik ‘bir’ puanla döndü şehrine... Haliyle tıpkı rakipleri gibi Trabzonspor da kayıplarını, kazançlarını her hafta yeniden değerlendirip mini hedefler, kısa seriler belirleyecektir kendine. Beşiktaş maçı için de; sezon sonu planlamasına dair kabul edilebilir hedefin en az bir puan olduğu düşünülebilir. Beşiktaş maçında istenen oyun oynanamasa da, bir puanla dönülmesi hali; yıpratıcılığı düşük bir durumdu. Sezon sonuna kadar tüm maçların kazanılması kabul etmemiz gerekir ki zor ya da düşük olasılıklı durumdur.

Haberin Devamı

Zor geçecek

Kaybetmek yıpratırken, beraberlikler durumunda ise; ev sahibi, misafir takım durumu idare eder, mevcudu da korur derbilerde. Şimdi Rizespor karşısına da yeniden bir yükseliş, kazanma alışkanlığını tekrardan yakalama ve seri galibiyet başlangıcı gibi motivasyon araçlarıyla çıkacak Trabzonspor. Rizespor’un puan sıralamasındaki konumu, geçen haftaki son dakikalarda gelen mağlubiyet hali karşılaşmanın zorluk ve önemini artıran önemli faktörlerden.

Haberin Devamı

Rize’nin de ihtiyacı var

Şampiyon olabilmesi için evinde puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor karşılaşmanın mutlak favorisi. Defansif uygulamaları, hücuma hızlı çıkış oyunları ile kazanan ya da kolay mağlup edilemeyen Rizespor’un da mutlak puan hedefi var. Haliyle güzel bir karşılaşma, çetin bir mücadele bizi bekliyor. Yine çok gol olacak gibi..

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor’da öne çıkacak isimlerin başında Sörloth’un geleceğini öngörmek zor değil. Eminim İsmail Kartal ve ekibi de onunla ilgili hayli mesai harcamıştırlar bu hafta.

Kısa mesaj

Sörloth ve Uğurcan’ın bir çok maçta kahramanlaştıklarını unutmayalım. Bu durumun övgü ile birlikte bir yergi halini de ortaya çıkarması önemli. Bakalım bu karşılaşmada neler değişecek?

YORUM YAZ