MENÜ

Fırtına kaldığı yerden!

Abone Ol Google News

Çok gollü bir hazırlık maçı oldu. Çok şey görme adına elbette önemli bir skor bu. Mevcut kadroyla geçen sezonki performansa yaklaştıkları da düşünülebilir Trabzonspor için. Şöyle ki, gol yiyen, gol atan, geri düşünce reaksiyon gösteren bir takım bırakmıştık. O takımdan esintiler gördük dersek hata yapmış olmayız! Neydi o takımın zayıflığı şöyle bir hatırlayalım. Stoper(ler) konusu ve orta alanda özellikle defansın önünde güçlü bir ön libero, altı numara; adına her ne derseniz... Sürekli bahsi geçen, sürekli konuştuğumuz eksikliklerdi bunlar... Trabzonspor’un “geçen yıldan bu yıla taşıdığı doğruları ile bu yıla taşıdığı yanlışları” özetle aynı... Gidenlerine, gelenlerine rağmen değişmeyen şey... Haliyle çok atan, çok yiyen, çok pozisyona giren ve çok pozisyon veren Trabzonspor söz konusu yine.

Haberin Devamı

Abdülkadir çok iyiydi

Bu kadar net benzerlik; Trabzonspor’un geçen yıldan ileri taşınması için küçük, orta, büyük boy dokunuşlara ihtiyaç duyulduğunun göstergesi. Transfer haberleri de yönetim ve teknik ekibin zaten mevcut duruma hakim olduğunu düşündürüyor. Bu nedenle bu transferlerin katılımı şart! Abdülkadir Ömür’e bir parantez açalım yazı bitmeden. Maskeliydi, maskeli olmanın psikolojisine rağmen; bu sezon adından söz ettirecek bir performans üretti. Adeta yeni transfer gibiydi tabiri caizse.

Haberin Devamı

Rize daha alternatifli

Ancak maç sonlarında yaşadığı sakatlık takımının ve kendisinin moralini hayli bozdu. Umarız ciddi ve uzun bir sakatlığı yoktur... Rizespor takımının özellikle alternatifli bir kadro kurduğunu, defansif sorunlarını çözmesi halinde ligi istedikleri yerde bitireceklerini düşünüyorum.

YORUM YAZ