MENÜ

Fırtına gollerin sinyalini verdi

Abone Ol Google News

Orta sahaların maça damga vuracağını düşünürken bunun 'kolay geçilmeleri' şeklinde olacağını tahmin edemedik. Büyük maçların çok ve erken golle başlaması oyunda heyecanı arttıran en önemli unsur. Dün gece de Trabzonspor’un daha oyuna ısınamadan maç başında yediği gol, orta alan geçişlerinde rakibine adeta ikram gibiydi. Gol sonrası çok benzer pozisyonlar da veren Trabzonspor yediği baskıyı uzun toplarla kırmayı denedi ve atacağı gollerin de sinyalini vermiş oldu. Sörloth’un özellikle devreye girmesi, sorumluluk alması sonrası Trabzonspor’un da golleri geldi. Topu alışı, adam eksiltişi, gol becerisi ile takımının umudu oldu. Hamlelerine Guilherme ile başlayan Hüseyin Çimşir ondan aldığı verimi Sturridge'le bulamadı. Yüksek tempo nedeniyle her iki oyuncu grubu da son bölümde oyundan düştü.

Haberin Devamı

Maçın adamı:

Kesinlikle Sörloth. Lakin Uğurcan ve Campi’nin maç içerisinde rakip ataklarını savuşturmaları galibiyette en az Sörloth kadar baş aktör olmalarına sebepti.

Maçın olayı:

Yükselen gerilimi bu kez doğru yöneten şehir ve Trabzonspor tribünleri... Karşılaşmanın en önemli olayıydı olaysızlıkları!

Haberin Devamı

Maçın sorusu;

Trabzonspor takımında Sturridge’nin büyük maç kazandırması, daha fazla sorumluluk alması için ilk 11 mi başlaması gerekiyor?

Kisa mesaj;

Trabzon şehri ve Trabzonsporlular'ın şampiyonluğa inanmış olmaları ve oyunun önemli bir parçası olduklarını düşünmeleri. Geri düşen takımlarına büyük destek vermeleri sezon sonu için önemli 'buradayız' işaretiydi.

YORUM YAZ