MENÜ

Fırtına golcü eksikliğini yaşadı

Abone Ol Google News

Trabzonspor'un değil de Antalyaspor'un oyunun sonucunu belirlediği bir karşılaşma oldu. Topu bırakıp bekleyen, altılı savunma ve önlerinde üçlü bir ön duvar. Klasik ve beklenen Antalyaspor oyununa karşı, Trabzonspor'un rakip alanda, beyhude problem çözme gayretleri. Trabzonspor'un tüm denemeleri, adeta Antalyaspor duvarına çarpıp döndü... Ersun Yanal'la ligin ve takımının gerçekleriyle örtüşen bu oyun, açıkçası beklenen bir durumdu. Trabzonspor'un maçın daha başında, adeta tek kale baskısına dönüştürdüğü karşılaşmada bulduğu penaltıyı gole çeviremedi. Ve kaçan penaltı, adeta maçın kırılması, Antalyaspor'un da eksik kalmasına rağmen direncinin artmasına sebep oldu. Dün gece Trabzonspor, mevcut kadro yapısıyla, yapabileceği tüm baskıyı yaptı ancak ceza sahası içinde golcü eksikliğini bir kez daha yaşamış oldu.

Haberin Devamı

Günün sorusu

Nwakaeme'nin problem çözen oyuncudan, problem üreten oyuncu görüntüsüne dönüşmesi... Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla çizgide gözükmek yerine ceza sahası içinde ya da önünde olması bir görevlendirme mi yoksa isyan mıydı arkadaşlarına?

Haberin Devamı

Maçın starı

Antalyaspor'da Boffin kurtardığı penaltı ile Amilton ise yine skor katkısıyla karşılaşmanın yıldızı oldu. Son dakika golüyle Afobe de Trabzonspor adına önemli isim oldu.

Maçın olayı

Kaçan penaltı maçın kırılma anıydı. Üstün oyun, baskılı oyun, o penaltı gole dönüşse başka bir anlama bürünebilirdi. Antalyaspor başka bir oyuna dönebilirdi. Haliyle penaltı maçın kırılma anı ve en kritik olayıydı.

Kısa mesaj

Trabzonspor'da mevcut kadronun yetersizliğine rağmen oynadığı baskılı oyun bir avuntu ya da umut olabilir. Bu oyunun, iyi oyuncularla, doğru oyuncularla hangi seviyeye geleceğini tahmin etmek güç değil.

YORUM YAZ