MENÜ

Favori Trabzon

Abone Ol Google News

BAY geçilen haftanın ardından bugün Trabzonsporlu oyuncular için adeta ‘nerede kalmıştık’ deme zamanı... Ersun Yanal’lı Antalya’nın karşısına fiziksel ve mental anlamda dinlenmiş olmanın avantajıyla çıkacaklar. Hal böyle olunca tazelenmiş Trabzonspor, maçın mutlak favorisi gösterilebilir.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı son maç sonrası oyuncularına 4 günlük dinlenme izni vermişti. Bugün Trabzonsporlu oyuncular için adeta ‘nerede kalmıştık’ deme zamanı... Kaldıkları yer de aslında herkesin malumu. İyi bir Trabzonspor bırakmışlardı. Puan sıralamasında da umutlandıran konum ortada. Bakalım dönüşleri nasıl olacak bugün? Bay geçilen hafta, devre arası tatili olmadığı da düşünülürse; dinlenme adına çok önemli bir fırsat oldu denilebilir.

Bilindik Yanal değil

Rakipleri Antalyaspor karşısına, fiziksel ve mental anlamda dinlenmiş olmanın avantajlarıyla çıkacaklar... Hâl böyle olunca daha tazelenmiş Trabzonspor maçın mutlak favorisi gösterilebilir. Antalyaspor içinse, yoğun maç trafiğine kupa mesaisinin de eklenmiş olduğunu düşünürsek dengeler Trabzonspor lehine denilebilir. Bilindik Ersun Yanal oyunları yerine, bu kez Antalyaspor’la birlikte kadro ve lig gerçeklerine uygun oyun ve kadro tercihlerinde bulunan bir Ersun Yanal var artık. Özellikle Amilton ismi onun gelişiyle tüm hücum organizasyonlarının ana öznesi oldu Antalyspor’da.

Haberin Devamı

Djaniny farklı olacaktır

Kısa zamanda inandığı oyununa güçlü yatırımlar yaptı Abdullah Avcı. Karşılığında da yüksek puan ortalaması tutturdu. Moraller yerinde. Bu değişim sürecinde, boş geçilen hafta oyunlarını geliştirme anlamında müthiş bir fırsat olmuştur diye düşünüyorum. Kapanan, hızlı çıkan Antalyaspor’a karşı, kendi oyununu daha da geliştirmiş bir Trabzonspor izleyeceğiz. İyi golcü işaretleri veren ama fiziksel olarak henüz hazır duruma gelemeyen Djaniny’nin bu arayı en iyi değerlendiren isim olabileceğini düşünüyorum.

YORUM YAZ