MENÜ

En önemli eşik geçildi

Abone Ol Google News

Trabzonspor için kaybetmemenin çok çok önemli olduğu bir karşılaşmaydı. Yarışın en önemli eşiklerinden biriydi. Bu özelliği ile bile karşılaşma başlı başına bir stres odağıydı. Oyuncuların da bu baskıyı hissetmesi kadar doğal bir durum yoktu.

Haberin Devamı

İlk yarıda skor haricinde; topu ve üstünlüğü rakibine terk edip kaptığı toplarla uzun ya da kısa paslarla rakip defans arkasında ikinci golü aradı Trabzonspor. Baskı yediği anlarda mükemmel kurtarışlar yaparak takımını oyundan asla düşürmeyen Uğurcan Çakır ilk yarıda rakibinin arzusunu da kıran yegane isimdi. Golü golcüsüyle bulduktan sonra kalesini de kaptanı Uğurcan’la kapatan Trabzonspor ilk bölümü ev sahibi, misafir takım oyunu içinde tamamlamış oldu. Ancak ikinci bölümde baskıyı kırmakta zorlanan Trabzonspor 5 dakika içinde kalesinde iki gol gördü. Geri düştükten sonra reaksiyon gösteren bir takım olduğunu ise uzatmada bulduğu golle bir kez daha göstermiş oldu Trabzonspor.

Gecenin sorusu

Trabzonspor baskı yediği dakikalarda yine yeniden oyun üretmek, mevcudu geliştirmek zorunda. Sorun şampiyonluk baskısı mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sörloth yine golcülüğünü gösterirken, bir kez daha kendisine kürsüde Uğurcan eşlik etti...

Maçın olayı

İki kritik eksiği vardı Trabzonspor’un. Eksikleri de döndüğünde Trabzonspor başka bir takıma dönüşür.

KISA MESAJ

Trabzonspor yarışta belki de en önemli eşiği puan alarak geçmiş oldu. İstanbul, derbi, büyük maç psikolojisi zordur. Bir hikaye yazılıyorsa; hikayelerin ilgi çeken detayları olmalı. Dün geceki beraberlik golü gibi.

YORUM YAZ