MENÜ

Doğal eksikler

Abone Ol Google News

Trabzonspor pozisyon vermese de her an gol yiyecek baskıyı görmeye başlamıştı. Nwakaeme'nin yokluğu ile Bilal Başacıkoğlu'nun varlığı asla birbirini tamamlayamadı. Pereira'nın yerine oynayan Serkan Asan ise bir kez geçildi, onda da gol oldu denilebilir. Puan kaybı ve de kalesinde golle tanışan Abdullah Avcı'nın bu alternatifsiz kadro ile yapacakları şimdilik bu kadar.

Haberin Devamı

Geçiş dönemi ancak, bu kadar da futbolsuzluk beklenen bir durum değildi açıkçası. Oyunu tutmaya çalışan, pozisyon vermemeye çalışan ve bireysel aktivitelerle skor üretmeye çalışan bir Trabzonspor vardı dün gece... Ekuban üretimi bir golle öne geçen Trabzonspor pozisyon vermese de her an gol yiyecek baskıyı görmeye başlamıştı bile. İşaretler golün gelişine dairdi... Mevkileri itibarıyla birbirine en uzak ama katkıları düşünüldüğünde iki en yakın ve önemli isminden yoksunluk da oyuna etki etti denilebilir. Nwakaeme'nin yokluğu ile Bilal Başacıkoğlu'nun varlığı asla birbirini tamamlayamadı. Pereira'nın yerine oynayan Serkan Asan ise bir kez geçildi, onda da gol oldu denilebilir.Dün akşam Trabzonspor, eksik rakibi karşısında adeta kadro olarak 'doğal eksik'leriyle de yüzleşti denilebilir.

Haberin Devamı

‘Telafisi şimdilik olmayacak’

Trabzonspor kadro planlamasında yapılan hataların devre arasına kadar telafisi olmayacak. Şu da söylenebilir, Ekbuban'la atılamayan ikinci gol maçın kırılma anıydı, evet. Dün akşamki maçın bence en ilginç sahneleri Vitor Hugo'nun iki kez dikine rakip kaleye hamle yapmasıydı. Halı sahada arkadaşlarına kızan kalecilerin reaksiyonuna benzettim... Puan kaybı ve de kalesinde golle tanışan Avcı'nın bu alternatifsiz kadro ile yapacakları şimdilik bu kadar.

YORUM YAZ