MENÜ

Değişmez kurallar...

Abone Ol Google News

Trabzonspor'da transfer politikası birkaç yıldır bildiğimiz gibi. Satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi, ülke futbol gerçekleri de düşünüldüğünde Trabzon'un riski dağıtma planlarıyla örtüşen bir durum. İyi çıkarsa devam, kötü çıkarsa elden çıkarma derdine düşmeden süreci kârlı ya da minimum zararlı atlatmak bu yöntemle mümkün. Futbol gerçeklerine, kulüp gerçekleri ve pandemi gerçekleri de eklendiğinde risk alınacak bir dönem olmadığı ortada...

Haberin Devamı

Newton beklenecek

Yapılan transferlerin olumlu yönleri kadar olumsuz yönleri de mevcut elbette ancak burada da devreye Newton'un girmesi beklenecek. Şimdi şu birkaç gün çıkan haberlerden edindiğimiz izlenim şu; gündeme gelen oyuncular orta alan oyuncuları. Ve bu oyuncular içinde; oyunu yönetme becerisine sahip olanlar da var, defansif melekeleri üst düzey olanlar da.

Uzun vadeli kazanımlar...

O bölgenin önemi herkesin malumu ve Trabzonspor'da o bölgenin geçen yıl ki mevcutlarla yükü kaldırmadığı da ortada. Ekonomik gerçekleriniz transfer politikanızı belirlemeli. Trabzonspor birkaç yıldır yarışıyorsa, birkaç yıldır yukarıda ve kupa kazanmayı hatırlıyorsa "doğruları" var anlamı taşıyor bu. Doğrular da günlük değil uzun vadeli kazanımlarla ödülünü gösterir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ