MENÜ

Bakım zamanı...

Abone Ol Google News

Lig ikincisi olmak sayısal anlamda önemli bir değer üretmek demek... Ancak bunu alttan gelerek elde edince anlamı farklı, üstten düşerek elde edince; duygusal reaksiyonlar anlamında elbette büyük farklılıkları olacaktı. Yaşanan süreçte Trabzonspor taraftarının ilk reaksiyonlarının bu açıdan anlaşılır tarafı elbette var. Ancak o dönem bitti ve artık bir an önce kar/zarar noktasında bir hasar tespit çalışması yapılması gerekiyor. Ve bu dönemde takımı bu seviyeye getiren yönetime destek olunması gerekiyor sağlıklı kararlar arefesinde... Bir bakıma mekanizmayı doğru anlatabilmek için ‘bakım zamanı’ ifadesini kullanmak daha doğru olacaktır diye de düşünüyorum.

Haberin Devamı

Krizden fırsata

CAS kararının beklentiler gibi olmaması sonrası sezon planlaması için önemli bir fırsat Trabzonspor’un önünde bekliyor. “Avrupa’da olmamak” elbette sevimsiz bir durum. Ancak bu kriz halinin fırsata dönüştürülmesi gibi bir büyük seçeneğin de olduğu apaçık ortadadır. Üzerine 21 takımlı ligin maç trafiği, yoğunluğu, yıpratıcılığı düşünüldüğünde burada kağıt, kalem ve hesap makinası ile planlamalar sezon sonu ligin üstünü şekillendirir diyorum. Avrupa’da olmamayı bir avantaja çevirmek mümkün.

Haberin Devamı

Avcı önemsemez

Muhtemel teknik adam Avcı’nın da Avrupa’da olma konusunda tıpkı Ersun hoca gibi onun da çok istekli olduğuna dair hafızamda hiçbir şey oluşmuyor. Haliyle Avrupa’da olmayı önemseyen biri olarak; olmazsa da karalar bağlanacak bir durumun olmadığını özetle anlatmak istiyorum. Takılıp kalmamayı futbolun ta kendisinin tüm unsurlarına ders gibi öğrettiğini düşünüyorum. Krizdir evet, ancak fırsata dönüştürmek ise akıl ve bilimle mümkündür...

YORUM YAZ