MENÜ

Adı üstünde hazırlık

Abone Ol Google News

Tipik bir hazırlık maçı diyerek başlayalım... Yeni oyuncuların performansları merak konusuydu... İlk fikirler de böylece oluşmuş oldu... Çok fazla oyuncu değişikliğinin yaşanıyor olması oyuna dair görüşlerimizi iletmemize büyük engel olsa da bireysel performanslara adaklandığımızı söylemeliyim. Flavio transferi umut vermişti. Dün akşam Samsun karşısındaki performansı ile Trabzonspor taraftarlarının umutlarını daha da artırdı diyebilirim. O bölgede eksikliği hissedilen oyuncu profili transfer edilmiş. Mücadelesi, tekniği, oyun görüşü ve yönetip yönlendirme kabiliyeti transfer için “isabetli” ilk yorumunu yaptırdı. Beğenildi özetle. Bir başka orta alan umut transferi Trondsen’in de temiz oyunu, oyuncunun bundan evvel referans oyunlarıyla örtüşen görüntü verdi.

Haberin Devamı

Yeterli veri sunmadı

Haliyle o da orta alanda ilaç olacak gibi gözüktü. Bir hazırlık maçı olması, çok oyuncu değişikliği, keyifli futbol beklentisini de bitiren unsurdu. Newton’un oyuncuların görme, gösterme adına yakın şehir hazırlık maç programından istediği ön bilgileri almıştır diye düşünüyorum. Plaza eğer sakatlık gibi sorunlar yaşamaz ise güçlü fiziği, atletik görüntüsü ile forvet hattının önemli bir alternatifi olacağını gösterdi. Bir sistem analizi için dünkü karşılaşmanın yeterli veriyi bize sunmadığını da belirtmek isterim.

Haberin Devamı

Yeniler ne yaptı?

Flavio: Ayakları iyi, yer, alan, çevre bilgisi mükemmel gözüktü. Oyun görüşü, oyun zekası gibi önemli konularda fark yaratacak bir orta saha oyuncusu.

Marlon: Hızlı oyuncu dedirtiyor ancak adam kaçırabilir, kaçırırsa faul yapar endişesi de yerleştirdi hafızalara. Uyum sorunu var belli...

Plaza: Güçlü ve atletik forvet özelliklerine temiz ayakları da eklenmiş. Sakatlık problemi yaşamazsa Trabzon’un forvet hattında güçlü bir alternatif.

Trondsen: Oyun görüşü iyi, oyun zekası iyi, yönetme kabiliyeti; tıpkı daha önce oyuncu ile anılan özellikleriyle örtüştü denebilir..

Edgar: Hızlı stoper. Gol attı. Özgüvenli duruşu var... Partner sorunu yaşadı..

YORUM YAZ