MENÜ

Dadaş seriye bağladı

Abone Ol Google News

Düşme potasından uzaklaşmaya çalışan Erzurumspor, deplasmanda Gaziantep'i 3-2 yenerek, ligde oynadığı son 3 maçı da kazanmayı bildi. Mavi-Beyazlılar'ın gollerini; 53'te Gomes, 59'da Hasan, 83'te Buğra atarken, ev sahibinin sayılarını 69 ve 90. dakikalarda Muhammet kaydetti.

Haberin Devamı

Gaziantep FK, ateş hattından kurtulmaya çalışan Erzurumspor'u konuk etti. Orta sıralarda yer alan, son 3 lig mücadelesinde yalnızca 1 puan kazanan Siyah-Kırmızılılar, bu kötü gidişata son vermek için sahne aldı. Mesut Bakkal'dan koltuğu devralan Büyükşehir Belediye Erzurumpor'da ise teknik direktör Yılmaz Vural, ligde çıktığı 5 resmi maçta; 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşadı. Hareketleriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Yılmaz hoca, Gaziantep mücadelesinde de yerinde duramadı. Başarı için her yolu deneyen Vural, bu zaferle galibiyet sayısını 3'e yükseltti. İlk yarının değerlendirmesi... Ortada geçen mücadelenin bir tık üstünlüğü Erzurumspor'daydı. Dadaşlar, yakaladıkları fırsatları kolayca harcadı. Özellikle Gaziantep'in genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba, ilk 45 dakikanın tartışmasız yıldızıydı, 4 net gol pozisyonunda hata yapmadı.

Haberin Devamı

İkinci 45 nefes kesti

İkinci yarı, ilk 45 dakikaya göre daha hareketliydi. 53. dakikada Murat Uçar'ın ortasına iyi yükselen Ricardo Gomez, düzgün bir kafa vuruşu yaparak, başarılı eldiven Çağlar'ı geçmeyi bildi: 0-1. Golün şokunu üzerlerinden atmaya çalışan Gaziantepliler'in, 59'da Hasan'ın ağları havalandırmasıyla moralleri altüst oldu: 0-2. 69'da Muhammet Demir ile gol bulan ev sahibi, farkı 1'e indirdi.

Fakat 83'te düzgün ve sert bir vuruşla ağları sarsan Buğra Çağıran Gaziantep'in hayallerini yıktı: 1-3. 90'da ilk golün sahibi Muhammet tekrar sahne aldı: 2-3. Kalan bölümde Erzurum'un kalecisi Szumski adeta devleşti, başka gol sesi gelmedi. Ev sahibi, kötü gidişi durduramazken, Erzurum ise altın değerinde bir 3 puan daha aldı.

YORUM YAZ