MENÜ

Zoraki nikah!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eskişehirspor mükemmel başladı ve ilk yarı Galatasaray’ı abandone etti. Zoraki nikah olur da, zoraki futbol olmaz mı? Dün gece öyleydi Cim Bom. ASY’de kalmış tüm futbol güzellikleri. Koskoca ilk yarı Es Es’in mutlak hakimiyeti izlendi. Baros ve Nonda kafa izninde mi ne? Orta yerdeler ama varken, yoklar.
Meira rakiple birebir kaldığı zaman Allah selamet versin! İtalyan da spagetti gibi dolanıp kalınca, Youla ‘Acılı Arabiatta’ mönüsü sundu 1-0. ‘Galatasaray rakip alana gidemiyor’ derken Sezgin iyi başladığı oyunda bir an ‘sahte okeye’ döneyim dedi. Ayhan affetmedi 1-1. Bu arada ev sahibinin göbeği de kaçıktı! Ağır kaldılar. Evet koskoca 45 dakikada, Galatasaray adına golden başka akılda kalan bir etkinlik yok. İkinci bölümde derli toplu gözüken yine ev sahibi. Bir de gözükmeyen var tabi! Baros’un kendisi gözükmüyorken, inceden katkı yapan golü gözükür mü? 1-2.
Çalımbay’ın ekibi 1303 Big Wolksvagen gibi. Şartlar ne olursa olsun temposunu bozmuyor ve ‘pıtır pıtır’ çalışıyor. Devam ettiler tempolarına bir gol de onlardan 2-2. Ofsayt sanki. Kritik son iki sayı beraberinde yoğun itiraz ve gerilim de getirdi. Maçı zıvanadan çıkaran iki yanın yanlışları olmalı. MHK’nın yanları ağrılı yani! Galatasaray’a rakip baskısı, takımın fenalık geçirme nedeni oluyor. Skibbe’nin de bu soruna, acilen çözüm bulması gerekiyor. Mesele budur. Es Es’ten eze eze, iki gol daha ve 4-2. Bravo Çalımbay, bravo Eskişehirspor futbolcusu ve taraftarı; Hakettiniz.

YORUM YAZ