MENÜ

Zafer ve isyan

Abone Ol Google News

Arkasına bakmadan, zerre tedbirsiz cümbür cemaat; Rize tarafına giden Bursalılar’a, ‘basma peşine giderken evdeki ipekten oldunuz’ demiyelim de ne diyelim şimdi? Öyle ya! Beraberlik dahi 24 puanlı ev sahibi için ipek değerlerinde değildi de neydi? Yapay değil, doğal futbol zekası hamili iki teknik adamın gerilim, heyecan ve akıl oyunları içeren gösterilerini izledim. Okan Buruk’un ‘tevzi makarası’ standartları daha ekstra kalitedeydi. Aatif-Muric ve Abdullah kesintisiz akım sağladı.

Haberin Devamı

Bursa’da Ramazan tekleyince, Aybaba ‘kenara gel baba’ dedi ama yetmedi! Çünkü sadece ramazan değil iftar, sahur, teravih vaktinin dahi, sağlıklı ortamda geçmediği meydanda Bursa’da!

Dengeler değişti

Muhammed ve Ertuğrul önemli hamleler yaptı fakat dakika 12’de yaşanan dehşet defoyu önlemeyi, AFAD ekipleri dahi başaramazdı: 0-1. ..Ve 2. gol de gelince, ‘Süper Lig deep’ dengeleri iyiden iyiye değişti! Akhisar’ın aşağıda demir attığı gün, Okan Buruk ve ekibinin; Bursa’dan 2 gol ve 3 puanla dönmesi, derin bir mesaj ve ilahi adaletin tecellisi olmalı... Di mi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ