MENÜ

Yüzde 100 konsantre!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray; Akhisarspor karşısında şampiyonluk ipine sarılma mücadelesine çıktı. Ama!!! Ev sahibi kimliği hamili bir kısım Yeşil-Siyahlı’nın önce stadyum dışında, yüzde 100 konsantre (!) olduklarına şahit oldum. Galatasaray taraftarlarına saldıranların attığı taşlardan aracımın kaputu da, nasiplendi! Polisler, sirenler arasında dahil oldum stada. Aynı gerginliğin tribünlere da hakim olduğunu üzüntüyle izledim sonra. Akhisar Belediye Başkanı Salih ve yardımcısı Ömer Başkan gibi salih insanlar kenti ne olmuştu da, bu hale gelmişti? Yazık... Akhisar TSYD temsilcisi kardeşlerime nezaketleri ve yardımları için teşekkür etmeliyim. Bu nezih yapının, güzel Akhisarlı insanlarını sevmiştik biz... Galatasaray beklediğim gibi başlamasa da, 2 golle öne geçmeyi başardı. Akhisar penaltı kazandı, Soner dışarı attı. Galatasaray’a gol atmaktan sorumlu Seleznov, 51’de 1-2 yaptı. Gecenin başrol kahramanı Rodrigues gibi gözükse de, esas aktör Donk, en iyi yardımcı oyuncu da Linnes olmalı. Gomis penaltı şanssızlığına karşın bağırlara basılmalı. Kalan 180’e devaaaam...

Gecenin sorusu

Dany’ye reva görülen protestolar, tek kelimeyle haksızlıktır. Bu çocuk değil midir Akhisarspor’u Türkiye Kupası Finali’ne taşıyan kahraman sporculardan biri?

Maçın starı

Gücü kuvveti, ciddiyeti ve mücadele değerleriyle Donk gecenin yıldızı olmayı hak etmiş, zaman zaman çok kritik pozisyonlarla ve rakipleriyle baş etmeyi mükemmel becermiştir.

Maçın olayı

Sakinlik, akılcılık, konukseverlik özellikleri üst düzey, memleketim zeytin kenti ahalisi, ne oldu da bu hale geldi? Üzülmemek mümkün değil.

Kısa mesaj

Galatasaray futbolcuları ve vefakar taraftarları Gomis’i bağrına basmış ve camianın gerçek gücü kaynağını bir kez daha cümle aleme kanıtlamıştır... Kutluyorum.

YORUM YAZ