MENÜ

Yazık oluyor...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gençliğimiz 68, 78, 88, 98 derken ziyan oldu gitti. Geldik 2008’e vaziyet yine aynı... 8 olduk yani! Bu güzel vatana, Türk insanına yazık oluyor. Çözüm üreten yok, dert doğurtan çok. Ivır zıvırla, masa başında hazırlanan toplama delillerle suç örgütü inşa gayreti yerine, mevcut cinayet ve bölücü şebekelerine çare bulunsa ya!
CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay’ın davetlisiydim, Kuşadası’nda. İlk iki gün mükemmmel, pazar gecesinden itibaren zehir. Güngören adı, Güngörmeyen oldu. Böyle hainlik olur mu? Nefes alabilmek için sadece bir caddede yürüme maliki, yurttaşlarımızın keyfi, cehennem ateşine çevrildi. Nasıl bir insanlıktır bu? ‘Alçaklıktır’ diyecektim, dilim sürçmüş.
Benim kriterlerim basit aslında... DTP hangi gelişmeye zil takıp oynuyorsa, tersini yapacaksın. Tepki gösterdiğinde de! Ülkemin emekli paşaları tutuklandığında seviniyorlarsa, demek ki yanlış eylem. 10 bin vatansever korucuma ‘silah bırakın’ dediklerinde de, anlayın ki o kahramanlar, yurduna büyük yarar sağlıyor. Sayısı daha da artırılmalı ve korucularımıza destek olunmalı. TSK’ya da destek ve güven duygusunun pekiştirilmesi, olmazsa olmaz şarttır, elbette.
Bu arada Tayyip Erdoğan’ın, Veliefendi’de törene gitmeyip, Ankara’ya dönmesine kulp takma gayretindekilere şunu söylemek isterim... Siyasi görüşüne katılmadığım ama iyi tanıdığımı düşündüğüm Tayyip Bey, hiçbir şeyden korkmaz. Hatta üzerine bir namlu çevrilmiş olsa dahi... Gözünü kırpmaz ve namluya kafa atar, sahibiyle beraber dağıtır. Biline.
Hayrettin Güner hocamıza, şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bir futbol emekçisinin, acı kaybı. Belözoğlu’nun ilk çalıştırıcısı ve Emre’ye kırgın gitmiş. Eeey Hayrettin Hocam; sen o çocuğa iyilikten başka ne yaptın? Kazık atmadın, geleceğini yakmadın, ‘ipini koparsın’ salmadın! O zaman neden arasın sorsun seni?
40 yıldır içinde olduğum futbol dünyasında şunu öğrendim... Sporcu canını acıtan, ezen, sömüren, hatta geleceğiyle oynayana tapar. Değişmez kuraldır bu. Kovan yöneticisi için ‘değerli yöneticim en iyisini yapar’, hakkı olduğu halde oynatmayan direktörü için ‘hocama saygı duyuyorum, o işini bilir’ der ve devran döner. Hatta kendisi kebap olduğu halde, beraber kebap partisine bile gider!

YORUM YAZ