MENÜ

Yanlışsın Hakan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gol rekorlarını kırmış, onca milli sevinç yaşatmış, pek az insana nasip olmuşları başarmış olsan da, yanlışsın Hakan! İlk yanlışın Galatasaray Liseli olmaman. Sonra, Fenerbahçe yerine Galatasaray’a transfer olman. ‘Torino’ya git’ dediklerinde gitmen, ‘Gel’ dediklerinde gelmen. Ki ödediğin faturayı iyi bilirim, Adnan Polat da bilir. Sonra özel yaşamında, aleme dalmaman. Kulübünü çok sevmen. Doğan abinin resim sergisine katılmaman, Oray Eğin’in Radikal 2 röportajlarına erotik pozlar vermemen. Kuliste başka, ekran karşısında bambaşka konuşmaman. Düşündüğünü söylemen, vs...
Hadi bunları başaramadın, ne yapacaktın? Aleme dalacak, ‘Pepimiz Hrantız’ diye bağıracak, bölücülere destek mesajları salacaktın. Üç-beş entel spor uzmanıyla, promilli gecelerde, felsefe (!) yapacaktın. Denizde su alıp batma olasılığına karşın, dibine tıkaç takılanlarla takılacaktın. İnançlarını da hiç kimseye empoze etmeye çalışmayacaktın.
Evet zurnanın ‘zırt’ ettiği yer de, burası mı acaba? Bak Hakan; hepimiz Elhamdülililah müslümanız. Ne çocukluğum, ne gençliğimde ‘Kutlu doğum haftası’ diye bir etkinliğe rastlamadım. İslamiyette abartı ve Noel özentisi şeyler yoktur. Son dönemde benzeri zorlamalar arttı. Peygamber efendimizi anmak istediğinde, vaktin varsa Yasin-i Şerif, azsa 3 Kulhuvallah, bir Elham okur ‘Ya Errahmanirrahim okuduğum duaları, önce Sallalahül Aleyhisselam efendimizin, sonra Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, şehitlerimizin, kimsesizlerin, eş, dost, akraba ve mümin kardeşlerimizin ruhuna hediye ettim’ dersin.
İnançları abartmanın popülizm ve yatırımlar (!) dışında faydası yok, günahı çok. Allah kuluna nasip edeceği tüm güzellikleri, sporcu olarak nasip etmiş. Şükür edecek, zorlamalara girişmeyeceksin. Şu yaptığının, kafasındaki türbanı süsleye süsleye, TIR kasası gibi uzatan ve geriye doğru ilave dingil gibi güneş gözlüğü takanlardan ne farkı var?
Sonra Fethullah Hoca’nın organizasyonu! Finans işlerini ve onca yatırımı gerçekleştirecek tahsili ve gücü var mı? Yoksa bu iş başlı başına bir Amerikan yapımı mı? Benim 6 ayda uyandığıma, 15 senedir uyanamıyor, insanı hayretler içinde bırakıyorsun.
Haydi... Fenerbahçe’ye 2 tane at da, kısmen de olsa kendini affettir.

YORUM YAZ