MENÜ

Ya öteki sebep olanları, netsin ?

Abone Ol Google News

Abdurrahim Albayrak ‘Allah Trump’u kahretsin’ dedi, haklı! Duyduğumda ‘ne’ dedim? ‘ Ya Kulübü çıkmaza sokan, sebep olan, deli sözleşmelere ortak olup malı mülkü kurutanları netsin ?’ 1996 Faruk Süren dönemiyle başlayan ekonomik çöküşü ısrarla yazan, gündeme taşıyan Oğuz Dizer ‘ kasası tarumar edilen Galatasaray’ı, çok zor günler bekliyor’ dediğinde, ‘sen ekonomist misin, sana ne!’ Diyen yönetimler yalakası yandaşa, sormak lazım! ‘Ne oldu şimdi?’

Haberin Devamı

Temel ‘hastayım’ diyor, eşi dostu yakınları ‘iyisin’ diye savsaklıyor. Sonra durumu iyice ümitsizleşen Temel, mezar taşına şu ibarenin yazılmasını vasiyet ediyor. ‘Hastayum, hastayum dedum, inanmadunuz! Ne oldu şimdi ?’ Aynen Galatasaray’ın başına gelenler gibi... Riva, Florya ve daha nice mal mülk de, gitti.

Albayrak’ın ifadesince ; cicim yılları biten ve borcu bir günde yüzde 25 yükselen Galatasaray iyice zor günlerin eşiğinde... Cicim zamanı, ahbap çavuş kıvamında iş bitirenler, şimdi nerede ?

Bünyesinde çok sayıda tıp profesörü barındıran, camiaya sormak lazım. Glüten kaynaklı zorlama besinler(!) nedeniyle ince barsak, kasa ve hesaplarda oluşan hasar, Çölyak hastalığı gibi ; protein, yağ, karbonhidrat, nakit ve mineral emilimini önleyip bağışıklık sistemini bitiriyor mu ? 22 yıllık aymazlık ve gittikçe kronikleşti ve Aslan’ı iyiden iyiye yatalak hale mi getirdi ? Ne olacak şimdi !

Haberin Devamı

Bir kurum zora girer, hatta batarken ; o emanetin sağlıklı yaşamı adına etkili, yetkili, sorumlu olan fakat işler kötüye gittikçe git gide semirenler irdelenmeli. Hukuki işlemler de, devreye girmeli! Allah Trump’u kahretsin ama sebep olanları da, külliyen halletsin... Duam budur!

YORUM YAZ