MENÜ

Vaziyetle müsemma!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Last Mohikan fon müziği eşliğinde sahaya çıkan Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray bilinen vaziyetleriyle müsemma bir ilk yarı sundu! İlk yarılarda (29) en çok gol atan konuk yine ilk yarıda kazandığı 3 golle namını süsledi. Bu alanda en çok yiyen (30) ev sahibi de kalesinde ilk 45’te kabul ettiği 3 golle, savunma ameline kati sadakat örnekledi. Alanya 1-3 Galatasaray.

Gümüş’ten altın vuruş

14’te Bruma tezliği ve 1-0. 17’de yine Bruma çabuk geldi, Podolski vurdu Lazic çizgiden çeldi ve dönen topa Gümüş altın vuruş ekledi: 0-2. Ee, bu iştaha Love cevap vermeden duramazdı tabii... Semih’e ‘V’yakayı boş ver bisiklet yaka sana daha çok gider’ deyip genç stopere boşa pedal çevirtip işi yerden bitirdi 1-2... Susic seslendi ‘I love you Love’ 24’te Podolski yokladı Haydar ve direk golü önledi. Linnes 27’de çok çabuk duhul etti Alanya alanına ve Sinan ikiledi: 1-3. Karşılıklı hal hatır sormalar eşliğinde ilk devre bitti.

Sakin kalınca

İkinci yarı Alanya tempo yükseltmek isterken, Galatasaray sakin kalmayı tercih etti. Sarı- Kırmızılılar’ın forma destinasyonu alt yapı zenginlikleri dahilinde ekli, oyuncu hareket ettiğinde uzayan tasarıma sahip turuncu şeritin bulunduğu kırmızı şortun üzerindeki elin de uzaması gerektiğine şartlanan Ahmet 76’da kıyafet gustosuna uygun, futbol standartlarına aykırı harekette bulununca penaltı ve Love: 2-3. Başkan adayı Albayrak ağladı ve bağırdı ‘No I love you, Love’

Topal Aslan kadrosu

Üzerinde çizgisel grafik bulunan kırmızı çoraplardaki grafik nereye ve nasıl batıyor? Net olarak görülemediği gibi, oyun da bitti. Avrupa şansı için inim inim inlenilirken, Başakşehir müsabakası topal Aslan kadrosunu yapan akıl kimdi ? Araştırılsın!

YORUM YAZ