MENÜ

Uyumsal zeka!

Abone Ol Google News

Fatih Terim’in dün geceye yansıyan tercihleri, büyük işletmeler ve çağdaş akılların tercihi; ‘yeni çalışma ve gelişim yöntemlerini‘ benimsediğini düşündürdü bana. Artık günümüz hızı ve dünyasında (EQ) ve (IQ) değerleri yanında uyumsal zeka (AQ) yani ‘adaptability’; yani duruma uygun çözümler üretmek ve adaptasyona gitmek şart oldu. Real Madrid felaketi ardından Terim; esneklik, cesaret, dayanıklılık ve problem çözme becerisini, yeniden sahneye koymayı başarmıştır. Galatasaray teknik direktörü yeni olasılık ve tercihlere açık olmayı becererek, zorlu durumu başkalarının gözünden de görmeyi başarmış ve egosunu mükemmel törpüleyerek, hem kendisinin hem de ekibinin rahat ortamda, mücadelesini sağlamıştır. Bu fotoğraf, gelecekteki değişim ve başarının net resmi olmalı! Göreceğiz hep birlikte. Gaziantep kazandığı takdirde, puan olarak Galatasaray’ı aşacaktı. Fakat aksiyonun getirdiği anksiyete baskısını aşamadı, zaten sahada da ne yapmak istediği anlaşılamadı! Zor deplasmanı Fatih Terim ve ekibi; uyumsal zeka değerleri eşliğinde başarıyla atlatıp 0- 2 kazanmıştır. Kutluyorum.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gençlerbirliği, Konyaspor ve Galatasaray’ın formalarında şahane şekilde andığı aziz Atatürk’ümüzü, nasıl oldu da diğer kulüplerimiz dikkatinden kaçırdı?

Maçın starı

Kalabalık içinde yıldız gibi parlamayı başaran, tenhaları sevmeyen Ömer; sevdiği ortamla müsemma şahane bir gol attı. Helal olsun, daim olsun.

Maçın olayı

Galatasaray ve Fatih Terim bir kez daha avuçlarını keyifle ovuşturan ve kıs kıs gülen çeşitli renklerdeki, bedhahların hevesini kursağında bıraktı. ASY’de yaşanan Chelsea mahcubiyeti sonrası gelen sevinci de, camiasına yeniden anımsattı!

Kısa mesaj

Galatasaray idari ve ve teknik yönetim yapısıyla ilgili, plan proje hazırlayan Kulüp içi bedhahların kahrolduğu, daim destek veren; vefakarlık örneği cefakar taraftarlarının da, mutlu olduğu 3 puanlık ilginç bir gece yaşadı yine!

YORUM YAZ