MENÜ

Trabzon'a verilen 6 puan...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor ve Galatasaray’ın şimdiden garantiledikleri iki yafta ortada, futbolumuz ‘transfer kompradorları!’ Başarı standartlarının kesin olarak belirlenmesine, daha vakit var ama dün akşam Yanal’ın takımı, bence çok hesabı terse yatırdı. Özellikle de Galatasaray tarafına yakın olanları! Nasıl mı? Trabzonspor, orta alan ve savunma emniyeti için adeta ‘Çevik Kuvvet Polisi’ statüsü uygularken, Galatasaray serbest bölge özel güvenliği rehavetindeydi sanki! Hamzaoğlu’na sormak lazım; Burak, Umut, Yasin ve Sneijder’le nasıl hem top kazanacak hem de savunmaya nefes aldıracaksın? Hadi aldırdın, savunmandaki bu adamlarla nasıl ayakta duracaksın? Öyle ya, özellikle sol arkan da külliyen netameli zaten!

O vaziyet ev sahibinin golünü getirdi. Ekici, Cardozo ve Hurmacı paslaşması, 1-0 dakika 20’de... Tövbe ya Rabbim, Hamit’in sakatlığı Aslan adına sanki nefes oldu ve Çolak girdi. 43’te Emre’nin şutu direkten döndü, Burak’ın ‘sahanda yumurta’ ebadındaki memesi dönen topa anca değdi, gole yetmedi! Devre arasına girildi.

Benzer hatalar silsilesi

Olcan’ın sahada olması doğrudur. Hakan ve Çolak çekişmesi de devam halindeydi. Sneijder asistiyle, Galatasaraylı tabelayı değiştirdi 1-1 oldu. Bu arada Trabzonspor’un fizik kalite ve kuvvet stoklarında Galatasaray’ın üzerinde olduğunu söylemeliyim. Hemen her alanda daha etkili gözüktüler. Aysal öyle paralar sarf etti ki, Hamzaoğlu yakmadığı elektriğin parasını ödemek zorunda bırakılan saf ve bakir vatandaşlarımız gibi! Taşıma suyla değirmen dönmez, devşirmeyle de Galatasaray savunması yürümez! Benzer hatalar silsilesi ve aynı mahalden 2. gol Mejdani’le geldi 2-1. Uzatmalarda olanları kınıyor, Ali Palabıyık ve ekibini içtenlikle kutluyorum, mükemmel bir hakemimiz daha yolda. Trabzonspor’a verilen 6 puan Galatasaray’a nelere mâl olacak acaba?

YORUM YAZ