MENÜ

TPFD Yüksek konseyi ...

Abone Ol Google News

Türk futbolu ulusal ve kulüpler kapsamında en yüce zaferler ve kupalar kazandırmış yıldız kramponlarımız, yeşil sahalardan ayrıldı. Ama bu aslanlar şimdi de ‘TPFD Yüksek Konseyi’ armadası sıfatını hak edecek değerde icraatlarla TPFD’nin başında.

Haberin Devamı

Yıllarca alkışladığımız yıldız statüsündeki değerlerin; ülke insanımıza sunduğu mutlulukları ifade etmeye kalem, yaşanan onurları anlatmaya dil yetmez. Üstelik ülke insanımız her ne kadar unutkan olsa, balık hafızasından taviz vermez inadıyla iç içe yaşasa da !

Hakan Ünsal başkanlığındaki dernek mükemmel uygulamalar örneklemekte. Sıhhi problem yaşayan tüm profesyonel futbolculara uzanan şifa elleri. Muhtelif ekonomik sıkıntılar bataklığında çırpınan kazazedelere, yardım girişimleri, hemen herkesin ilk aklına gelen güzellikleri.

Ya sonra ? Ergün Pembe nezaretinde Bolu’da devam eden kulüpsüz ve kontratsız kalmış profesyonel gençlerimizi, sezona hazırlama ve futbolumuza kazandırma emeklerinin üçüncüsü bu sene yine start aldı. 7 Temmuzda başlayan ilk etap başarıyla tamamlandı. Şimdi ise 29 Temmuzda ikinci etap başlayacak.

Haberin Devamı

Başka ? Emekli futbolcuların hakem olabilmesine yönelik MHK talimatında gerekli değişiklikler TPFD emekleriyle sağlandı. TFF scouting sertifika programı için yine dernek üyelerine yol açıldı. Neredeyse 3 senedir bila bedel hukuk ve avukatlık hizmetleri sunuluyor.

Uzun sözün kısası ‘TPFD Yüksek Konsey’i faal futbolcularımız kadar, futbolu bırakmış fakat problemi olan tüm insanlarımıza yardım etme çabasını devam ettiriyor. Hakan Ünsal ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkürlerimizi, şükran duygularımızı sunmak Erdem ve sportmenlik gereğidir yani. Sağ olsunlar var olsunlar.

Kamp sonrası gelişmeleri ve kazanılan futbolcularımızı Fanatik sütunlarında yine paylaşacak ve günümüz sporcularına ders olabilmesi adına; zamanın spor bakanı Şükrü Erdem tarafından desteklenen ama o günün yıldızları duyarsızlığı nedeniyle ziyan olan sporcu sakatlıkları tedavi hastanesi ve huzur evi hüsranımı anlatacağım.

Sporcu sakatlıkları sadece bedende değil, beyinde de fena halde yaşanıyor yani!

YORUM YAZ