MENÜ

Tommiks olmaz mı Tommiks?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray Futbol Direktörü Avrupa’da cenkte hergün! E tabii cenk ortamından sağlam adam çıkarabilmek kolay iş mi? Huzur aleminden 7 milyon Euro’ya çıkarılan Serdar Aziz ve Ahmet Çalık’ın durumu ortada. Zaten bir tarafın kalbinde, öteki tarafın da cebinde delik, hele hele bir de örtülü ödenek meselesi varsa, o alışverişten hayır gelir mi? Gomiks defolu çıkınca Tommiks, Teksas, hatta Kinova dahi geldi aklıma! İlk 2 kahraman Saray’da sefaya sıcak bakarken, Kinova “derisi yüzülmedik bir kulağımın arkası kaldı onu da, sizin medyanıza teslim etmem” dedi ve transfere sözde taraftar olmadığını söyledi. Sonra “neyin ne olacağını, menacerim bilir” dedi. Zor (!) gibi gözüküyor olsa da, Kinova dahi Florya’da olabilir yani!

Geçmişini merak ediyorum

Mektepli Cenk Ergün’ün futbol bilgisini, yetisini, geçmişini ve o koltukta ne diye ısrarla oturtulduğunu merak ediyorum doğrusu! Peki neden? Bunca senedir bomba transferlerden başka hiçbir marifetini görmedim de o yüzden. Lisansı badem olan Alman bombası... Belki de yeryüzünde ilk defa bonservisinin iki katı maaş alacak olan ve Çin’e neredeyse bedavaya kaptırılan Podolski işi! Başka kulüplere kiraya verilen ama ücreti de Galatasaray tarafından ödenen onca futbolcu meselesi. Bir Sabri bulmak için 10 Sarbi (!) alınması ve milyonlarca Euro’nun heba olması. Donk ve bir dolu benzeri bombanın asla dank etmemesi! Serdar Aziz’le menacerinin 7 sülalesi de dahil olmak üzere ihya edilmesi! Hele hele Cavanda’da tarihi karavana rezilliği! Selçuk’un sadece çocukları değil, torunlarının da “GSSGK” Galatasaray Sosyal Güvenlik Kapsamı garantisine dahil edilmesi ve daha bir kakaya yaramayan niceleri Florya’ya dühul ettirilirken mektepli futbol uleması Cenk Ergün neredeydi ve gözü neye bakıyordu? Anlatsın da, bilelim!

Torpilliyi de konuşalım!

Sonra scout olarak Florya’da istihdam edilen ama “benim cumartesi ve pazar tatil günüm arkadaş” diyerek, maçları izlemeye gelmeyen torpiliyi de konuşacağız tabii... Bir de düşmez kalkmaz bir Allah, düşmez Ali kardeş! TFF enteresan ilişkilerini ve biz kulüplerimize desteğinizi beklerken, ne işlerle uğraştığınızı da paylaşacağız inşallah... Berhudar olasınız sayın menacer & komisyoncular, Tommiks, Teksas, Zagor ve Kinova... Hurraaaa...

YORUM YAZ